SUPRUGA KOŠARKAŠA PARTIZANA PODBOLA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Evo KAKVU mu je poruku poslala!

Autor:

Sport

19.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv slučaj dolazi nam sa društvenih mreža.

SUPRUGA KOŠARKAŠA PARTIZANA PODBOLA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Evo KAKVU mu je poruku poslala!

Foto: Starsport

KK Partizan

Posle poraza košarkaša Partizana u finalu Kupa "Radivoja Koraća" mnogi su ostali nezadovoljni, ali ne samo gubitkom trofeja.

Ovo je bio treći vezani neuspeh protiv Crvene zvezde, što je, sudeći prema odjeku grobarske javnosti, nedopustivo.

Neki su krivili odluke Željka Obradovića za poraz, slabu rotaciju, ali i mali poenterski doprinos domaćih igrača  u crno-belom dresu. 

Kevin Panter i Zek Ledej, predvodili su Partizan sa 20 i 24 poena, dok Ognjen Jaramaz (inače MVP Kupa u sezoni 2019/20) i Uroš Trifunović, kao srpski igrači koji bi trebali najviše da pomognu, nisu ostavili značajniji utisak.  

Jedan od onih koji na toj utakmici nije dobio šansu bio je Danilo Anđušić, uz Tristana Vukčevića. Nekadašnji MVP upravo Kupa "Radivoja Koraća" (sezona 2011/12) uopšte nije dobio priliku da pokaže svoje veštine u finalnom meču. Na turniru u Nišu je najviše prilike dobio protiv Hercegovca, a već protiv Vojvodine mu je minutaža pala na tek šest minuta. 

Evidentno nezadovoljna ovime, njegova supruga, Ivana Maksimović, oglasila se na društvenoj mreži "Instagram" jednom objavom.

Republika

Foto: instagram.com

Objava žene Danila Anđušića

Sigurno da je ova rečenica bila namenjena njenom mužu, ali bi se moglo protumačiti da je svojim rečima htela da uputi indirektnu kritiku Želju Obradoviću, s obzirom da njen suprug sve manje igra, a Partizan sve više pada u formi. 

U poslednje vreme mu je uloga generalno promenljiva, a u Evroligi mu znatno fale minuti. Protiv Igokee je bio 14 minuta na terenu, a pre toga u meču sa Bajernom je bio van sastava, da bi mu u susretu sa Splitom bila ukazana šansa da igra 21 minut.

Pre toga je na pet uzastopnih utakmica bio na klupi ili van sastava tima Željka Obradovića.

Da li smanjena minutaža u sastavu Željka Obradovića treba da znači da je Danilo već otpisan za narednu sezonu, a možda i da je Vanja Marinković već dogovoren, s obzirom da su mediji u nekoliko navrata prenosili da je povratak nekadašnjeg igrača Partizana pripremljen za leto? Ostaje da se vidi u periodu pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading