POSLE VUČIĆEVIH REČI, OGLASIO SE I OSTOJA MIJAILOVIĆ! Evo ŠTA je rekao!

Autor:

Sport

18.02.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik JSD Partizan dao je izjavu u vezi sa aktuelnim dešavanjima.

POSLE VUČIĆEVIH REČI, OGLASIO SE I OSTOJA MIJAILOVIĆ! Evo ŠTA je rekao!

Foto: Starsport

Velika bura se digla posle poraza crno-belih u Kupu "Radivoja Koraća" od Crvene zvezde rezultatom 79:85. Sve je započelo izjavom Željka Obradovića, u kojoj se u mnogome ograđuje od državnog udela u ponovnom buđenju uspavanog džina kakav je bio Partizan do pre samo nekoliko godina. 

Potom se javno oglasio i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, javno osuđujući reči prekaljenog stručnjaka, navodeći da oba večita rivala ne bi postojala da država nije pripomogla u više navrata. 

Sada se javio i aktuelni predsedni košarkaškog kluba i JSD Partizan, Ostoja Mijailović, ističući transparentnost poslovanja crno-belih. 

- To je genaralno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro ponovo izaći s egzantnim podacima o rashodima i prihodima kluba - rekao je Mijailović za "Kurir".

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ostoja Mijailović

Potom se dotakao još jednog dela Željkove konferencije koja je šokirala grobare. Naime, Obradović je zabrinuo navijače rečima da mora dobro da razmisli o svemu i da su njegovi limiti prošli, na šta je Ostoja rekao

- Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori. 

Deluje da se nevreme u Partizanu ne smiruje, a ako se ovako nastavi, vrlo je moguće da će doći do velikih pomeranja unutar kluba, koja prete da još više poremete sezonu. Ono što bi moglo da smiri ovu bujicu teških reči su dobri rezultati, a crno-beli će prvu priliku imati za povratak na pobednički koloske imati 29. februara protiv Efesa u Areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading