MISTERIOZNI POZIV HITNOJ POMOĆI! Sat vremena kasnije mladić je uboden u srce, šest kasnije Šuša likvidiran mecima u glavu!

Autor:

Hronika

18.02.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oba slučaja policija traga za napadačima.

MISTERIOZNI POZIV HITNOJ POMOĆI! Sat vremena kasnije mladić je uboden u srce, šest kasnije Šuša likvidiran mecima u glavu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Beograd je juče, u roku od samo šest sati, bio mesto dva užasavajuća ubistva - jednog mladića i jednog muškarca. Prvo ubistvo dogodilo se oko četiri sata ujutro, dok je drugo zabeleženo oko 10 sati pre podne. Povezano sa prvim ubistvom je i otkriće automobila prevrnutog na krov, misteriozno napuštenog bez ikakvih putnika.

Drugo ubistvo izaziva pitanja o tome kako je moguće da se zločin dogodi na otvorenoj ulici, u naseljenom delu grada, i kako je počinilac uspeo da nestane bez traga. U oba slučaja, policija aktivno traga za počiniocima, piše Blic.

Rano jutros u Beogradu, prvi znak uzbune bio je poziv upućen Hitnoj pomoći zbog saobraćajne nesreće na raskrsnici Ustaničke i Grčića Milenka. Ironija je da se na istom mestu ubrzo zatim dogodilo i ubistvo. Kada je medicinski tim stigao na lice mesta, nisu našli nikoga unutar ili u blizini automobila koji je bio prevrnut, što je već samo po sebi izazvalo sumnju.

Sat vremena nakon prvobitnog incidenta, na istoj lokaciji dogodio se još jedan šokantan događaj. Dve osobe, jedna starosti 23 i druga 27 godina, postale su žrtve napada nožem. Mlađi od njih je zadobio povrede na nadlaktici, dok je stariji muškarac smrtno ranjen nožem u predelu grudi, direktno u srce.

Da li između prvobitne saobraćajne nesreće i kasnijeg ubistva postoji bilo kakva veza, tek treba da se otkrije kroz dalju istragu.

Međutim, činjenica da je prilikom dolaska na mesto prvog poziva Hitna pomoć nije zatekla nikoga, produbljuje sumnju da je moguće da su taj udes i ubistvo nakon njega povezani.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova obavešteno je da je u toku potraga za dvojicom osumnjičenih koji su u jučerašnjem napadu usmrtili jednog mladića i povredili drugog.

Kada je ekipa Hitne pomoći stigla na lice mesta, ubijeni mladić već nije pokazivao znakove života, što je potvrđeno i od strane policije.

Samo šest sati kasnije nakon što je mladić ubijen u Ustaničkoj ulici, policija je dobila poziv o još jednom ubistvu, ovog puta u Zemunu.

Milan Š. (39), čija je smrt konstatovana od strane Hitne pomoći nakon što je policija na trotoaru pronašla njegovo telo s prostrelnim ranama, postao je žrtva brutalnog ubistva.

Podsetimo, incident se odigrao na raskrsnici Kumanovske i Đoke Kovačevića.

Milan Š., nedavno pušten na slobodu nakon odsluženih 11 godina zatvora zbog pokušaja ubistva, bio je već poznat po svojem problematičnom i nasilničkom ponašanju.

Prema jednoj verziji događaja, Šušu je usmrtio komšija, dok je prema drugoj ubijen u sačekuši.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading