REČI UDOVICE NEBOJŠE GLOGOVCA KIDAJU DUŠU: Pogledajte fotografiju i emotivni oproštaj od svekra (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte fotografiju i emotivni oproštaj od svekra, prote Milovana Glogovca!

REČI UDOVICE NEBOJŠE GLOGOVCA KIDAJU DUŠU: Pogledajte fotografiju i emotivni oproštaj od svekra (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock/Miloš Rafailović, Promo foto

Protojerej-stavrofor Milovan Glogovacotac našeg legendarnog pokojnog glumca Nebojše Glogovca, premio je 16. februara nakon kraće bolesti, samo nedelju dana nakon što je obeleženo šest godina od smrti našeg glumačkog velikana. Ovim povodom se sada oglasila i Nebojšina udovica, Milica, koja je javno podelila fotografiju sa pokojnim svekrom.

Naime, Glogovčeva supruga je na društvenoj mreži Instagram objavila potresnu poruku u kojoj se javno oprostila od oca Milovana.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu - istakla je kratko Milica, a saučešća i reči podrške nizale su se ispod objave.

Inače, otac Milovan Glogovac, koji je radni vek proveo u Pančevu, biće sahranjen u ponedeljak u ovom mestu. Zaupokojena liturgija služiće se u Beograd, u manastiru Vavedenje u 8 časova, potom i opelo, a zatim će kovčeg biti prenet u Pančevo.

Opelo i ispraćaj biće održani u Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju i počinje u 13 časova, prenosi "Kurir", gde je pre pet godina pokopana Milovanova supruga Milena, koja se upokojila nešto malo nakon Nebojšine smrti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Otac Milovan Glogovac

Otac Milovan je u jednoj od svojih ispovesti govorio o sinu Nebojši i njegovim poslednjim danima. Kako je ispričao, njegova bolest je toliko brzo napredovala da je glumca odnela za samo mesec dana.

Nebojša je otišao za mesec dana. Za Novu godinu je osetio da nešto kašlje i nešto je napipao tvrdo na stomaku. I ja sam bio prisutan. Pozvao je lekara kod koga je ranije išao, koga je znao, Hercegovac je bio, pa su se družili da ga pita, a on je bio negde van Beograda i kaže: "Ja u sredu dolazim u Beograd, dođi kod mene, pa da vidim o čemu se radi" - priseća se Milovac, te dodaje:

Poslali su ga na skener, gde se pokazalo da ima nešto sumnjivo i odmah je otišao u Nemačku sa prijateljem Tomom, kod lekarke. Ona je rekla da je to izlečivo, ali da nema potrebe da ostaje u Nemačkoj, da se tu troši, nego da se vrati u Beograd, jer ta terapija koju će koristiti u Beogradu, takvu terapiju bi svugde u svetu primio, druge nema. To je svugde isto. Primio je prvu terapiju i malo se oporavio. Posle te prve terapije na Kliničkom institutu trebalo je da primi i drugu terapiju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Otac Milovan Glogovac o sinu Nebojši

Milovan Glogovac otkrio je i kako su izgledali poslednji sati života Nebojše Glogovca.

- Noge su mu bile dosta natečene, stomak je bio natečen, to je bila metastaza na jetri, tako da je jetra bila ogromna. I primio je drugu terapiju taj dan, to je bio četvrtak i oporavio se negde oko 7 sati uveče. Šalio se sa ženom, supruga je bila stanovnik kod njega, ja sam bio to popodne i ja sam otišao kući, ona je ostala i šalili su se nešto na neki račun. Negde oko dva sata samo mu je pozlilo, došla je lekarka koja je u Pančevu bila dežurna, pokušala je reanimaciju, međutim nije uspela. To je bio petak i u subotu devetog je sahranjen - ispričao je Milovan Glogovac u emisiji "Oko magazin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading