ŽELJA KOJU GLOGOVAC NIJE ISPUNIO OCU ZA ŽIVOTA: Otkrivamo sve o odnosu Milovana i sina, sve izašlo na videlo!

Autor:

Zabava

16.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno koja je bila želja Milovana Glogovca, koju mu sin nije ispunio.

ŽELJA KOJU GLOGOVAC NIJE ISPUNIO OCU ZA ŽIVOTA: Otkrivamo sve o odnosu Milovana i sina, sve izašlo na videlo!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Prota Milovan Glogovac, otac našeg proslavljenog glumca Nebojše Glogovca iznenada je preminuo. Za života Milovan nikada nije uspeo da prežali smrt svog sina, te je u jednom intervju ispričao o želji koju Nebojša nije uspeo da ispuni, jer je zaboravio. 

Naime, Milovan je hteo da sin Nebojša upiše teologiju, ali kako ističe u intervju za "Oko magazin" na RTS-u ispričao sve detalje njihovog razgovora. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Milovan Glogovac

 

- Taj deo njegove ličnosti za nas je bio vrlo interesantan, a što se tiče umetničke vrednosti - to su drugi procenjivali. Verovatno mi ne bismo mogli da budemo objektivni zbog osećanja da je to naše dete. Gluma je specifičan posao i svakako nam je bilo stalo da pokaže prave rezultate. Kada je krenuo tim putem, imali smo jedan drugačiji razgovor - rekao je prota Milovan Glogovac i dodao da isprva nije verovao da će nnjegov sin uspeti da upise glumu.

- Moj uslov je bio da upiše i teologiju. Nebojša je zaboravio to obećanje kasnije. Govorio sam "bolje da bude dobar glumac, nego loš sveštenik". I dalje smatram da je završio teologiju, mnogo bi mu koristilo u poslu kojim se bavio.

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/R. PRelic

Nebojša Glogovac i Milovan Glogovac

 

Rođen je u porodici sveštenika Milovana iz Dramiševa i krojačice Milene Glogovac (devojačko Samardžija) iz Nevesinja. Njegov otac je nakon završene osnovne škole upisao bogosloviju „Svetog Save“ u Beogradu 1962. godine, a 1968. se oženio Milenom, Nebojšinom majkom. Imao je osam godina mlađu sestru Bojanu koja je psiholog, a rano detinjstvo proveo je u porodičnoj kući dede Gavrila u brdskom selu Dramiševu, nedaleko od Nevesinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading