PANATINAIKOS RAZBIJEN U BEOGRADU: Fener PRESLIŠAO Virtus!

Autor:

Sport

25.01.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je 23. runda Evrolige.

PANATINAIKOS RAZBIJEN U BEOGRADU: Fener PRESLIŠAO Virtus!

Foto: www.profimedia.rs

Osim poraza Crvene zvezde protiv Albe, odigrano je još četiri zanimljiva meča u 23. kolu Evrolige večeras.

Prvi su na teren kročili igrači Fenerbahčea i Virtusa u Istanbulu, a domaći tim je potpuno nadigrao Italijane te upisao ubedljivu pobedu od 88:75. Dominirao je Motli sa dabl-dabl učinkom od 23 poena i 11 asistencija. Lundberg se u redovima tima iz Bolonje istakao najviše sa 17 poena.

Panatinaikos je zakazao večeras u Beogradu protiv Makabija iz Tel Aviva i poražen je rezultatom 90:75. Vejd Boldvin je "zatrpao" koš "zelenih" sa 22 poena i tako "usporio" Atinjane ka sigurnom putu do naredne faze takmičenja. Poslednja četvrtina koštala je goste kod kojih je najbolji bio Kalaicakis sa 17 poena.

 

 

Bajern je poražen od fenjeraša Asvela iznenađujuće rezultatom 76:64. Francuski tim je tako upisao tek petu ovogodišnju pobedu u Minhenu, te je i dalje prikucan za dno tabele. Edvards je dao 21 koš za domaće, dok je standardno dominirao Li u redovima tima iz Vilerbana.

U meču koji je "zatvorio" dan Real Madrid je, nakon kockanja u finišu meča, savladao Olimpijakos sa 90:85. Imao je "kraljevski klub" i +23, dominirao tokom apsolutno celog susreta, ali je na samom kraju dozvolio gostima da priđu na tri poena zaostatka. Ipak, dovoljno su iskusni igrači Reala da ne dozvole sebi da ispuste toliku prednost. Na kraju je najefikasnji akter meča bio Papanikolau sa 25 poena, dok se u redovima domaćih istakao Musa sa 20.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading