BALKANCI NASTAVLJAJU DA PRAVE ŠOU U NBA! Jokić ZAGRLIO Dončića, pa mu poručio: "GDE SI SI*ICE MALA"!

Autor:

Sport

18.02.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srdačna atmosfera pred Ol-star meč.

BALKANCI NASTAVLJAJU DA PRAVE ŠOU U NBA! Jokić ZAGRLIO Dončića, pa mu poručio: "GDE SI SI*ICE MALA"!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokič i Luka Dončić

Ovog vikenda sve je u znaku NBA Ol-star manifestacije, na kojoj će se poslednjeg dana najveće zvezde američke lige sudariti međusobno. Iako je u pitanju revijalni meč, čija atmosfera odavno nije kompetitivna, i dalje je ova utakmica jedan od najgledanijih događaja godine. 

Na Ol-star meču će učestvovati i naš Nikola Jokić, tu će biti i Luka Dončić. Između dva igrača vlada veliko prijateljstvo, a da je atmosfera pred meč odlična, pokazuje snimak dva košarkaša kako se pozdravljaju. Somborac je Slovenca dočekao pravim "medveđim" zagrljajem, ali mu je pre toga u šali poručio:

- Gde si si*ice mala? 

 

 

Ovo nije prvi put da su njih dvojica napravila šou ovog vikenda. Ranije, tokom konferencije za medije košarkaša Dalasa, dvostruki MVP lige je napravio šalu, koja je izazvala Lukinu reakciju. Dončić na polivanje vodom nije izdržao da ne odreaguje pogrdnim rečima, a onda je shvatio da je pred kamerama, tako da se brzo ujeo za jezik. Ipak, teško da ga je iko izvan Balkana razumeo, tako da ovo ostaje fantastična anegdota za ljubitelje košarke sa ovog podneblja. 

 

 

NBA Ol-star meč ona je na programu u ponedeljak ujutru po našem vremenu, a početak je zakazan za dva sata posle ponoći. U sinoćnim manifestacijama, dobili smo nove-stare šampione u zakucavanju i šutiranju trojki, s obzirom da je Dejmijen Lilard ostao najbolji "snajperista", dok je MekKlang odbranio titulu za najbolje kucanje. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading