MOŽDA I POTEZ GODINE! Košarkaš ZAKUCAO preko ŠEKA i OSVOJIO sve na Ol-star vikendu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2024

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Impresivan potez aktuelnog šampiona.

MOŽDA I POTEZ GODINE! Košarkaš ZAKUCAO preko ŠEKA i OSVOJIO sve na Ol-star vikendu! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Takmičenje u zakucavanjima na Ol-star vikendu je nekada bila manifestacija koja je privlačila najviše pažnje kod ljubitelja NBA košarke. 

Ipak, ograničeni okviri turnira (jednostavno je nemoguće uvek izmišljati nove načine da se lopta probaci kroz obruč) doveli do toga da interesovanje značajno opadne u prethodnih desetak godina.

 

 

I pored toga, ovogodišnji takmičari nisu nam uskratili zadovoljstvo da vidimo ekstremnu ljudsku fizikaliju na delu. 

Učestvovali su Džejlen Braun, Džejmi Žakez, Mak MakKlang i Džejkob Tupan. Najbolji je bio MekKlang, koji je pobedio zakucavanjem preko gorostasne legende, Šakila O'Nila. Imajući u vidu da već sada aktuelni šampion ima tek negde ok 190 centimetara, a Šek nekoh 216, činjenica da je ovo kucanje bilo uspešno je impresivna sama po sebi. 

 

 

MekKlang je tako postao dvostruki šampion, osvojivši ovo takmičenje drugi put zaredom. To je prvi put još od 2016. godine, kada je Zek Levin uspeo da naniže dve titule, a kada je upitan da li će učestvovati sledeće godine, rekao je:

- Nikad ne reci nikad... Svakako je čast biti ovde. 

Džejlen Braun, drugoplasirani, je svoje poteze u finalnoj rundi posvetio Terensu Klarku, 19-godišnjem momku iz Bostona, koji je poginuo u automobilskoj nesreći dva meseca pre drafta. Klark je draftovan posthumno od strane NBA lige posthumno. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading