NE RADI SE TO TAKO, FRENK! Kaminski PONOVO BESNEO na klupi! Željko ne opominje TRI PUTA! (FOTO)

Autor:

Sport

16.02.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih napravio novi ekces na klupi.

NE RADI SE TO TAKO, FRENK! Kaminski PONOVO BESNEO na klupi! Željko ne opominje TRI PUTA! (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović sa Partizanovim strancima

Košarkaši Partizana savladali su Hercegovac iz Gajdobre rezultatom 92:67 u četvrtfinalu Kupa "Radivoja Koraća".

Crno-beli su "odradili posao", iako nisu blistali, a stiče se utisak da je ovaj meč bio samo zagrevanje za naredne izazove.

Međutim, nije sve prošlo bez turbulencija u taboru ekipe Partizana, a u centru pažnje bio je "pokajnik" Frenk Kaminski koji je besneo na jednom tajm-autu.

Naime, Kaminski je bio na tankom ledu kod Željka Obradovića, ostala je zabeležena njegova rasprava sa trenerom u meču Evrolige protiv Panatinaikosa u Atini, a centar "parnog valjka" bio je vidno ljut zbog izmene.

Republika

Foto: printscreen twitter

Frenk Kaminski i Željko Obradović u raspravi

 

Dobio je Kaminski pomilovanje, oprošteni su mu "gresi", te je dobio veću minatuži u narednim mečevima, kao i prednost u odnosu na Bruna Kabokla kada je sastav za Kup "Radivoja Koraća" u pitanju.

Međutim, Frenk je i u prvom duelu u Nišu napravio incident. Na jednom tajm-autu, dok je trener Obradović pričao, demonstrativno je ustao sa klupe i odšetao, a smirivao ga je Tristan Vukčević.

Verovatno je razlog bila izmena, jer se nakon te situacije nije vraćao na parket, a Amerikanac mora da shvati da je njegov ego manje važan od dobrobiti ekipe, kao i da ovo nije NBA liga gde se košarkaši pitaju za sve, već ipak organizovan sistem gde su uloge jasno definisane.

Republika

Foto: printscreen twitter

Frenk Kaminski ustao sa klupe na tajm-autu

 

Željko Obradović nije reagovao na ovu situaciju, ali jeste izrazio nezadovoljstvo partijom svojih izabranika i pored pobede.

- Nismo igrali dobro, nije bila dobra utakmica. Odradili smo posao. Čestitam ekipi Hercegovca na rezultatu i želim im puno sreće u nastavku njihove borbe. To bi bilo to odrađena utakmica. Pripremamo se za narednu utakmicu. Balša i Tristan su odigrali dobru utakmicu, pogotovo Balša. Izvanredno je odigrao i u ABA ligi protiv Igoeke. Postaje svestan kvaliteta i koliko je sposoban da pomogne timu. Tristan dobar napadački, popravio odbranu. Što se tiče utakmice, prva četvrtina nije bila na nivou- rekao je Obradović.

Crno-bele očekuje polufinalni duel protiv Vojvodine, a utakmica počinje u 20.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading