KUP "RADIVOJA KORAĆA" JE MESTO ČUDA! Savić trojkom sa CELOG TERENA srušio Megu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh Vojvodine portiv Mege.

KUP "RADIVOJA KORAĆA" JE MESTO ČUDA! Savić trojkom sa CELOG TERENA srušio Megu! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Košarkaški Mege doživeli su poraz od ekipe Vojvodine rezultatom 92:100 u četvrtfinalu Kupa "Radivoja Koraća", održanom u Nišu.

Vojvodina je uspela da kontrolše rezultat tokom cele utakmice, iznenađujući protivnika taktičkim zonskim presingom u prvom poluvremenu, što je dovelo do poteškoća za ekipu Mege kako u napadu, tako i u odbrani.


Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Ašćerić sa 22 poena, dok su Petar Rakićević, Kaningem, Džonson i Vučetić takođe doprineli sa dvocifrenim brojem poena. Ova izuzetna efikasnost doprinela je ubedljivoj pobedi nad ekipom Mege.

U ekipi Mege, Uroš Plavšić se istakao sa 21 poenom i četiri skoka, dok je Nikola Đurišić postigao 20 poena. Takođe, Filip Jović je doprineo sa 18 poena i sedam skokova, ali to nije bilo dovoljno za preokret Mege u drugom poluvremenu.

 

 


Iako je Mega imala poteškoća u prvom poluvremenu, uspela je da pokaže znatan napredak u drugom delu utakmice, ali zaostatak koji je imala nije mogao biti nadoknađen u preostalih 20 minuta igre.Od početka meča su Vojvođani imali sve  usvojim rukama, a deluje da je momenat koji je slomio izabranike Marka Baraća bila trojka Stefana Savića sa skoro celog terena.

 

Vojvodina će se u polufinalu susresti sa pobednikom meča Partizan – Hercegovac, koje će se održati u petak od 20.00 sati. Nakon ubedljive pobede nad ekipom Mege, Vojvodina ulazi u narednu rundu sa velikim samopouzdanjem.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading