CRVENA ZVEZDA JE STUB SRPSTVA! Prelep potez crveno-belih prema mališanima sa KOSOVA!

Autor:

Sport

14.02.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike koje oduševljavaju sve.

CRVENA ZVEZDA JE STUB SRPSTVA! Prelep potez crveno-belih prema mališanima sa KOSOVA!

Foto: printscreen/instagram.com

Posle mukotrpne pobede košarkaša Crvene zvezde nad FMP u Kupu "Radivoja Koraća" rezultatom 80:75, imali smo priliku da vidimo koliko crveno-bela zastava znači u Srbiji. 

Naime, nakon utakmice, a u dogovoru sa organizatorima takmičenja, igrače kluba sa Malog Kalemgdana iznenadila je horda mališana sa Kosova i Metohija, kojima je dopušteno da istrče na teren i ugrabe jedinstvenu priliku da se fotografišu sa svojim ljubimcima. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Fotografija sa Instagrama

Velika borba je viđena na utakmici, a lepo je videti da izabranici Janisa Sferopulosa i pored nezgodnog i napornog meča, imaju snage i vremena da pokažu humanost i ostvare snove deci kojoj to najviše znači. 

Na samom meču, najefikasniji igrač crveno-belih bio je Nemanja Nedović sa 19 poena. Pomogli su mu Adam Hanga sa 13, i Dejan Davidvac sa 15 poena. Sa druge strane, "pantere" je predvodio Ognjen Kuzmić sa 18 poena i 15 skokova, a istakao se i Šaranović sa jednim pola koša manje

Zvezda će u polufinalu igrati protiv Borca 94, koji je iznenađujuće savladao gradskog rivala, Borac. Druga dva četvrtfinalna okšraja odigraće se sutra. Prvi na programu će biti duel između Mege i Vojvodine od 17.00 časova, da bi potom od 20.00 časova na parket istrčali košarkaši Partizana, kojima se suprotstavlja najprijatnije iznenađenje Kupa "Radivoja Koraća", Hercegovac iz Gajdobre.  

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Kvisko

15.02.2024 01:44

A da li je neko objasnio toj deci da taj cvet srpstva već 20 godina finansira hrvatska preko firme IDEA? Ako uopšte objavite ovo-sloboda mišljenja na ispitu...