EVROLIGA NEMA MILOSTI! Zvezda SUROVO kažnjena zbog incidenata protiv Žalgirisa!

Autor:

Sport

12.02.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih bacali tvrde predmete na parket Arene.

EVROLIGA NEMA MILOSTI! Zvezda SUROVO kažnjena zbog incidenata protiv Žalgirisa!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Ovakav epilog odluke, koja stiže iz sedišta Evrolige, mogao se naslućivati još po završetku utakmice Crvene zvezde i Žalgirisa.

Zbog katastrofalnog deljenja pravde, zvezdaši su bili ogorčeni učinkom sudija, pa su navijači kluba s Malog Kalemegdana uprkos molbama organizatora utakmice – ubacivali predmete na teren.

Čelnici najkvalitetnijeg evropskog klupskog ranga nisu imali sluha, pa je usledila drastična kazna od strane nadležnih organa.

Disciplinska komisija nemilosrdno je reagovala prema izgredima na tribinama, koji su obeležili sam finiš utakmice 27. kola Evrolige. Već nakon samog meča je bilo jasno da će usletiti sanckije, a doneta je odluka da kazna bude finansijske prirode.

Foto: star sport

Rokas Gedraitis i Šmit u duelu

Evroliga je, naime, donela odluku da udari crveno-bele po džepu, pa će Zvezda kako prenosi "Meridian sport", morati da plati kaznu u iznosu od 30.000 evra.  Rok za žalbu je 10 kalendarskih dana.

Podsetimo, crveno-beli su posle dramatične završnice doživeli poraz od Žalgirisa.

Crvena zvezda u 28. kolu gostuje u Minhenu, ekipi Bajerna, koji je u prošloj rundi šokirao Partizan i slavio u Areni.

Srpski šampion trenutno zauzima 16. poziciju na tabeli Evrolige, sa učinkom od 10 pobeda i 16 poraza, dok za mestom koje vodi u plej-in zaostaju tri trijumfa, obzirom da Makabi iz Tel Aviva, kao i devetoplasirana Valensija, ima skor 13-13.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading