ZVANIČNO JE! Majk Tobi na SPISKU pred VAŽNE mečeve!

Autor:

Sport

12.02.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde imaće priliku da potvrdi kvalitete.

ZVANIČNO JE! Majk Tobi na SPISKU pred VAŽNE mečeve!

Foto: Starsport

Predstojeći vikend donosi zanimljive borbe u svim evropskim takmičenjima. Na programu su borbe u nacionalnim kupovima, dok će posle toga selektori okupiti igrače uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Naime, red nama je prvi prozor kvalifikacija za šampionat Starog kontinenta, a Slovenija važi za jednu od država koje su se opekle u prethodnom ciklusu, iako su ne tako davno bili na krovu Evrope.

Selektor ove zemlje, Aleksandar Sekulić, koja uvek ima najveće ambicije ukoliko je predvodi najbolji igrač Dalas Maveriksa Luka Dončić, kao i sada već uspostavljenom sistemu, objavio je spisak od 13 imena na koje računa na startu kvalifikacija.

Foto: FIBA

košarkaška reprezentacija Slovenije

Na listi se našao i centar Crvene zvezde, Majk Tobi, iskusni Amerikanac sa slovenačkim pasošem, ponovo će predstavljati snagu pod koševima (a i spolja) za ovu selekciju.

Kompletan spisak čine: Jaka Blažič, Žiga Dimec, Gregor Horvat, Aljaž Kunc, Miha Lapornik, Jurij Macura, Aleksej Nikolić, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Žiga Samar, Leon Stergar, Luka Ščuka i Majk Tobi.

Slovenija će u kvalifikacijama odmeriti snage sa Ukrajinom i Izraelom u prvom prozoru.

Još uvek se, međutim, ne zna da li će Tobi biti na raspolaganju treneru Zvezde Meridianbet na predstojećem "Kupu Radivoja Koraća", zbog ograničenog broja stranaca na završnom turniru nacionalnog kupa, koji se i ove godine održava u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading