OKRŠAJ SRPSKIH CENTARA U GRČKOJ! Petrušev i Raduljica POKAZALI gde nastaje NAJBOLJA košarka!

Autor:

Sport

11.02.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastičan obračun naših košarkaša.

OKRŠAJ SRPSKIH CENTARA U GRČKOJ! Petrušev i Raduljica POKAZALI gde nastaje NAJBOLJA košarka!

Foto: printscreen/instagram.com

U još jednom uzbudljivom meču grčkog šampionata, ekipa Olimpijakosa ostvarila je svoju 16. pobedu ukupno, ovog puta nad ekipom Marusija. Iako je Marusi pružio snažan otpor tokom meča, na kraju nisu uspeli da pariraju Olimpijakosu u završnici, te je konačan rezultat iznosio 93:87.

Ovo je bio okršaj srpskih centara, Miroslava Raduljice i Filipa Petruševa. Na kraju je slavio mlađi koašarkaš i pokazao Bracokasu da može ozbiljno da računa na njega.

Foto: Starsport

Filip Petrušev


Dobro je Marusi odigrao prvu deonicu, ali usledile su dve Olimpijakosove koje je Barcokasov tim lagano dobio, stekavši čak 16 poena viška u jednom trenutku. Međutim, početkom poslednje deonice, Marusi kreće u ofanzivu, prave seriju od 9:0 i stižu na samo tri poena zaostatka, a potom i do vođstva od 76:77.

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica


Domaći tim uspeo je da se konsoliduje i na kraju slavi pobedu. U neizvesnoj završnici, pokazali su više živaca od protivnika i zasluženo upisali novu pobedu.

Filip Petrušev se istakao u ovom meču, upisavši 15 poena i dodavši 5 skokova. Jedini igrač u Olimpijakosu koji je imao bolji poenterski učinak od njega bio je Vilijams-Gos. Kod gostujuće ekipe, najbolji strelac bio je Hil sa 25 poena, dok je Miroslav Raduljica još jednom pokazao sjajnu igru postigavši 16 poena i dodavši 7 skokova.

Olimpijakos nastavlja da dominira grčkim šampionatom, a publika sa nestrpljenjem očekuje naredne mečeve kako bi videla da li će ova sjajna forma ekipe biti nastavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading