VELIČANSTVEN DOČEK ZA KOŠARKAŠE: "Gde god ti da igraš, tu su tvoji grobari"! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavaju svoje ljubimce..

VELIČANSTVEN DOČEK ZA KOŠARKAŠE: "Gde god ti da igraš, tu su tvoji grobari"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana otputovali su u Laktaše kako bi odigrali meč 20. kola AdmiralBet ABA lige protiv Igokee, a tamo su ih dočekali navijači iz Republike Srpske.

Dok su se igrači i stručni štab vozili ka hotelu, grupa navijača se okupila i napravila bakljadu, a uz pesmu i fantastično raspoloženje ispratili su svoje ljubimce.

Orila se pesma "Samo jedno ime znam - Partizan Beograd".

 

 

Crno-beli se nalaze u rezultatskoj krizi, poraženi su na prethodnih šest mečeva, a pravo je vreme da se vrate na pobednički kolosek.

Ne pamti se da su crno-beli od dolaska Željka Obradovića imali ovako loš niz rezultata, a ukoliko ne upišu pobedu u Laktašima, to bi moglo da predstavlja pravu katastrofu.

Partizan se nalazi na četvrtoj poziciji šampionata sa 13 pobeda uz šest poraza.

Igokea je inače slavila u prvom duelu dva tima odigranom u Štark areni rezultatom 91:89, tako da će crno-beli sigurno imati dodatni motiv za trijumf.

Trener crno-belih pozvao je na oprez pred ovaj susret.

- Da pokažemo poštovanje prema sebi tako što ćemo zadržati nivo agresivnosti i koncentracije na maksimalnom nivou tokom čitave utakmice. Zatim poštovanje prema protivniku koji to svojim kvalitetom itekako zaslužuje. I na kraju, poštovanje prema našim navijačima koji će doći na utakmicu i koji čine da se u Banjaluci i Laktašima osećamo fenomenalno - rekao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading