MNOGO MI SE VIŠE DOPADA U CRNOJ NEGO U CRVENOJ BOJI! Otac Kevina Pantera EKSKLUZIVNO za Republiku!

Autor:

Sport

09.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored poraza, sigurno je da će Panter upamtiti ovaj meč.

MNOGO MI SE VIŠE DOPADA U CRNOJ NEGO U CRVENOJ BOJI! Otac Kevina Pantera EKSKLUZIVNO za Republiku!

Foto: printscreen/instagram.com

Košarkaši Partizana sinoć su ostali neočekivano poraženi od Bajerna rezultatom 78:79 u okviru 26. kola Evrolige na domaćem terenu. Francisko je poslednjim košem utišao čitavu Arenu, pogodivši za tri poena preko Kaminskog. 

U redovima Partizana je standardno najbolji bio kapiten, Kevin Panter. Očekivano je bilo da Amerikanac crno-belih odigra najbolje, s obzirom da je sa tribina imao veliku podršku od strane svojih roditelja. 

Njegov otac je ekskluzivno za Republiku otkrio koji od dva beogradska večita rivala mu se više dopada, kao i svoja osećanja povodom toga što mu sin poseduje srpski pasoš. 

- Dobar je osećaj znati da vam je sin Srbin. Ipak, mislim da mu mnogo bolje stoji crna boja. Lepše mu stoji crno nego crveno, definitivno. Misim da i on više uživa u crno-belom - rekao je kroz osmeh Kevin Panter Senior.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Punter (@punterekevin)

 

S obzirom da je juče bila prva prilika oba roditelja kapitena Partizana da gleda svog sina kako dominira beogradskim parketom, morali smo da ga upitamo kako mu se dopala

- Ovo mi je prvi put da sam došao da ga gledam. Stigao sam u subotu sa ženom, i atmosfera je neverovatna. Zaista mi se dobada da budem ovde (u Areni). Sve je i mnogo bolje nego što mi je Kevin prepričavao - izjavio je otac kapitena Partizana za naš portal.

Podsetimo, otac kapitena crno-belih imao je veliki uticaj na njegovu karijeru. Upravo ga je on forsirao da kali svoj šut sa polu distance, koji predstavlja Kevinovo najveće oružje. 

- Otac mi je uvek govorio da šutiram odatle. Shvatio sam da niko ne može da ga čuva (taj šut). Tata mi je to stalno ponavljao - rekao je Panter svojevremeno. 

I pored poraza zbog kojeg Partizan sa 11. pozicije odlazi na pauzu od Evrolige, sigurno je da će mu ova utakmica ostati koliko-toliko u lepom sećanju. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading