KAPITEN ĆE MORATI DA "POKIDA"! Evo ZAŠTO će Kevin Panter DOMINIRATI protiv BAJERNA!

Autor:

Sport

07.02.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš će imati dodatni motiv.

KAPITEN ĆE MORATI DA "POKIDA"! Evo ZAŠTO će Kevin Panter DOMINIRATI protiv BAJERNA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Bajern u četvrtak (20.30) u okviru 26. kola Evrolige. 

Ovo će biti jedna od presudnih utakmica za prolazak u sledeću fazu, a ono što može da raduje grobare je to da će njihov kapiten, Kevin Panter, imati dodatni vetar u leđa sa tribine.

Naime, njegov otac Kevin Panter senior, biće u publici na meču sa Bajernom. Ovo je prvi put ove sezone da će imati priliku da podrži svog sina, tako da treba očekivati da Junior pruži fantastičnu partiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Punter (@punterekevin)

 

Podsetimo, otac kapitena Partizana je imao veliki uticaj na njegovu karijeru. U jednom intervjuu, Panter je istakao kako je upravo roditelj podržavao čuveni Kevinov potez - šut sa poludistance. 

- Otac mi je uvek govorio da šutiram odatle. Shvatio sam da niko ne može da ga čuva (taj šut). Tata mi je to stalno ponavljao - rekao je Kevin svojevremeno. 

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze na 11 poziciji sa 13. poraza i 12. pobeda. Leže tačno na ivici plej-in zone, a desetoplasirani Makabi im beži sa samo jedan trijumf. Njihov sutrašnji protivnik je 15. poziciji na tabeli i ovo bi mogao izabranicima Pabla Lasa da bude poslednji voz za aktivno uključivanje u bitku za narednu fazu. Nalaze se na skoru 10-15.

Upravo bi kapiten crno-belih mogao biti odlučujući faktor za pobedu. Sistem Željka Obradovića skoro da zahteva da Kevin Panter ima dobro veče kako bi se Partizan našao na pobedničkoj strani. Ipak, ni on ne može sam. Pi Džej Doužer će noto prinuđen da pronađe smirenost koja ga je izdala na zadnjih par mečeva. Umeo je da bude najaktivniji i pouzdaniji igrač u teškim trenucima, tako da od njega treba očekivati da pomogne Panteru, makad dobrim razigravanjima. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading