LEGENDA ZVEZDE BRUTALNO O POJAČANJIMA: "Da plaća i MOLI SE ZA TEODOSIĆEVO zdravlje", "DIVLJAK"! "Dođe mi da OKRENEM ČOVIĆA"...

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miličević je razočaran.

LEGENDA ZVEZDE BRUTALNO O POJAČANJIMA: "Da plaća i MOLI SE ZA TEODOSIĆEVO zdravlje", "DIVLJAK"! "Dođe mi da OKRENEM ČOVIĆA"...

Foto: star sport

Mirko Milićević (58), nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, brutalno je isprozivao poslednja dva pojačanja kluba Fredija Gilespija (26) i Džavontea Smarta (24).

Legenda crveno-belih koji je odigrao 170 utakmica najpre je govorio o Gilespiju.

- Kad vidim Gilespija, dođe mi da pozovem Čovića (Nebojšu, prim.aut.), da mu kažem: "Dajte mi dva meseca treninga"... Gilespi treba 90 odsto svojih prihoda koje dobija da odvoji za Miloša Teodosića i da se moli za njegovo zdravlje, da se ne povređuje. Kada sam video kako izvodi slobodna bacanja, onda sam shvatio da je moj pokojni Rajko Žižić bio Nurejev (Rudolf, baletan, prim.aut) za njega. To je bila mekoća izvođenja penala - naglašava Milićević u podkastu "Jao Mile".

Ništa manje oštar nije bio ni prema Smartu.

Ovaj Amerikanac, bek, što je došao... Počne nešto kako treba, pa pokaže koliki je divljak, kad krenu šutevi sa centra - dodaje Milićević.

On je u Crvenoj zvezdi igrao u periodu od 1982. do 1988. godine, a tokom karijere nastupao je i za Cibonu, Vojvodinu, Hapoel Jerusalim, Valjadolid, Napoli, AEK, Apolon, Turk Telekom, Karšijaku, Bujuk i Gectepe.

Podsetimo, Zvezda je nedavno doživela debakl u AdmiralBet ABA ligi od Budućnosti pošto je bilo -22, a prethodno je, očekivano, bila nemoćna i protiv Barselone u Evroligi. Naredni meč igra protiv Žalgirisa u petak (20.00) u Areni u okviru 26. kola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading