"VARVARI" SPREMILI SAČEKUŠU ZA "DELIJE"! PAKLEN plan huligana Budućnosti, stigli NAORUŽANI MOTKAMA!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Crvene zvezde u Podgorici alamiralo domaće.

"VARVARI" SPREMILI SAČEKUŠU ZA "DELIJE"! PAKLEN plan huligana Budućnosti, stigli NAORUŽANI MOTKAMA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su nedavno debakl u utakmici 19 . kola AdmiralBet ABA protiv ekipe Budućnosti u Podgorici sa 22 koša razlike.

Navijači domaćih očigledno su se pripremali i naoštrili za duel protiv velikog košarkaškog rivala, kojeg prethodno nisu dobili na osam uzastopnih mečeva. A, imali i paklen plan i dobrodošlicu za pristalice srpskog kluba. Srećom, "delije" se nisu zaputile ka Podgorici i ispostavilo se da je to dobar potez pošto je meč mogao da obeleži i veliki fizički obračun.

Naime, kako je dan kasnije otkriveno, huligani koji prate podgorički klub - "varvari" čekali u tom gradu "delije" sa želljm da se sa njima obračunaju. Kako objavljuju navijački kanali po društvenim mrežama, crnogorski navijači su mali informaciju da će se zvezdaši pojaviti na utakmici u Morači. S tim u vezi oni su odlučili da se naoružaju motkama i naprave sačekušu "delijama". Tome u prilog svedočio je video-klip koji je postavljen na Tviter grupi "Hooligans TV" na mreži "Iks". Ipak, nedugo nakon objave, taj klip je obrisan iz nepoznatog razloga. Na smniku se moglo videti desetine mladih ljudi koji su bili naoružani motkama.

Podsetimo, Budućnost je u ABA ligi nokautirala Zvezdu, koja je i pored toga ostala prva na tabeli.

Posle poraza u Crnoj Gorci, Crvena zvezda u Evroligi igra protiv Žalgirisa, meč je na programu u petak od 20 časova u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading