PUBLIKA BESNA NA SVOJE LJUBIMCE! Navijači Partizana ZVIŽDUCIMA OTERALI košarkaše u svlačionicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma neslavan nastup crno-belih.

PUBLIKA BESNA NA SVOJE LJUBIMCE! Navijači Partizana ZVIŽDUCIMA OTERALI košarkaše u svlačionicu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana poraženi su na domaćem terenu u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige od Splita rezultatom 67:74.

Posle bolnog poraza, čulo se nešto što jako dugo nije u Areni, makar ne kada je ona bila crno-bela. To su bili nezadovoljni zvižduci publike koja je upravo svedočila četvrtom vezanom porazu svojih miljenika. 

Crno-beli su se već oprostili od prvog mesta u AdmiralBet ABA ligi, a sada im i drugo visi, s obzirom da je Zvezda iznenađujuće deklasirana u Morači od Budućnosti. Takođe, ni u Evroligi ne cvetaju ruže, duplo kolo se završilo poražavajuće, i sada nema prava na grešku za Željka i njegove izabranike. 

I ne treba se čuditi zbog nezadovoljstva. Sve je razumljivo - umor, povrede, loša forma, ali Partizanu fali ono veoma bitno - zalaganje. Danas na terenu nisu bili Kevin Panter i Pi Džej Doužer, a delovalo je kao da fali pola tima, a ne dva igrača. Ipak, njih dvojica su u više navrata vukli ekipu ka preokretima,  a ostali su malo šta pokazali u njihovom odsustvu. Treba istaći Nanelija kao onog koji spada u grupu onih čiji doprinos retko izostaje.  

 

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Mateuš Ponitka na susretu sa Splitom

Košarkaši Partizana sada se nalaze na deobi treće pozicije sa Cedevita Olimpijom. Obe ekipe imaju 13 pobeda i 6 poraza. Posle ovog kola, crno-beli ostaju iza Budućnosti, koja je uspela da iznenadi Crvenu zvezdu u Morači i pobedi rezultatom 84:62. Time su se približili klubu sa Malog Kalemegdana i kao prvi pratilac imaju 14 pobeda i pet poraza. 

Partizan sledeću utakmicu igra u Evroligi, osmog februara protiv Bajerna, dok večiti rival dan kasnije dočekuje Žalgiris.  

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading