NEMANJA BJELICA JE PORODIČAN ČOVEK: NE OGLAŠAVA se na društvenim mrežama! Ovako PROVODI VREME!

Autor:

Sport

05.02.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš napradnut je danas, a ovako živi poslednjih meseci.

NEMANJA BJELICA JE PORODIČAN ČOVEK: NE OGLAŠAVA se na društvenim mrežama! Ovako PROVODI VREME!

Foto: Instagram

U igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je Nikola Petković prišao i uneo se u lice Nemanji Bjelici, bivšem reprezentativcu Srbije u košarci. 

 Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima:" Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu"! 

Nakon toga kada se Bjelica odvojio za šank, Petković mu je prišao i ponovio "Jeb*ću ti decu". 

Peković je zatim uzeo makaze i rekao: "Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu"!

Nakon incidenta intervenisala je policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan.

MIRAN PORODIČNI ŽIVOT

Nemanja Bjelica letos je  potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali nije dobio priliku da ponovo zaigra zvanične utakmice u voljenom dresu.

Naime, nakon povratka iz NBA lige gde je osvojio i šampionski prsten sa Golden Stejt Voriorsima, Bjelica je potpisao za Fenerbahče, gde je presedeo skoro čitavu godinu zbog povrede lista.

Vratio se na teren kratkotrajno, a upravo tada je poslednji put objavio nešto na društvene mreže.

 

 

Usledio je povratak u Crvenu zvezdu, ali i nova povreda u pripremnom periodu, koja ga je odvojila od parketa, a verovatno i označila kraj karijere, iako to zvanično nije potvrđeno.

Nemanja Bjelica i njegova supruga Mirjana u skladnom su braku od 2010. godine, a imaju dvoje dece, ćerku Niku i sina Stefana.

Nika je rođena u Evropi, dok je Stefan rođen na tlu SAD dok je Nemanja nastupao za Minesotu, te stoga ima američko državljanstvo.

Ipak, Nemanja je u izjavi za medije u SAD ponosno rekao da je njegov sin Srbin.

- Ja sam ponosan što sam Srbin. Obožavam svoju zemlju. Uvek ćemo želeti da naša deca znaju odakle su, gde su im bake i deke. Stefan će biti Srbin. Uvek će imati taj mentalitet, jer je nama važno da deca znaju svoju kulturu i mesto porekla - rekao je Nemanja Bjelica.

Njegova supruga Mirjana otkrila je kako su se ona i Nemanja upoznali, a njihova bajka traje već 16 godina.

- Sve se desilo na dočeku Nove Godine, pomislila sam – previsok je. Ja sam visoka 176 centimetara, ali je on bio najviši čovek kojeg sam upoznala. Previsok, zaista. I sa dugom kosom. Obično sam mladićima davala lažni broj telefona, ali je ovo bio prvi put da sam izdiktirala svoj pravi broj. Javio se posle pet dana i od tada traje naša ljubav - rekla je Mirjana.

Nemanja i Mirjana sa decom žive u Beogradu, a ne eksponiraju se previše javno, već svoju intimu drže samo za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
In

05.02.2024 20:19

Au, što žena zna da te zakopa i obruka.