BEŠIKTAŠ BRANI SRBINA: STOP uvredama i klevetama!

Autor:

Sport

03.02.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener nalazi se na udaru javnosti.

BEŠIKTAŠ BRANI SRBINA: STOP uvredama i klevetama!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Dušan Alimpijević kažnjen je novčano sa 5.000 evra i jednom utakmicom suspenzije zbog nepristojnog gestikuliranja ka klupi Burse u pobedi njegovog Bešiktaša u turskom šampionatu.

Ovo je izazvalo pravu buru, a Bešiktaš je rešio da stane na kraj uvredama za svog trenera, koji ima njihovu potpunu podršku.

- Iako se dva tima takmiče na terenu, žalimo zbog onoga što se dogodilo sa trenerom zbog ličnih razloga, baziranih na prošlosti. On je opomenut, posle čega je poručio da se to više neće ponoviti. S druge strane, neprihvatljivo je ovakvo jednostrano klevetanje i linčovanje, kao i ignorisanje provokacija. U trenutku kada tim teži ka ostvarivanju ciljeva u prvenstvu i Evropi, vidimo članke koji se namerno pišu sa govorom mržnje i to se radi kampanjski. Nemamo ni trunku tolerancije prema takvom vidu rada, koji je sve oštriji iz dana u dan. Klub i trener su prihvatili kaznu, ali nikada nećemo dozvoliti da priča ode preko limita objektivnih kritika. Dušan Alimpijević će nastaviti da radi na ostvarenju naših ciljeva. Svako ko kuje zavere van terena je protiv Bešiktaša - napisao je klub iz Istanbula.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/7DAYS Eurocup

Dušan Alimpijević

 

Dušan Alimpijević ima 37 godina, a svoju trenersku karijeru počeo je u ekipi Novog sada gde je radio kao pomoćni trener.

Potom je istu funkciju obavljao u Vojvodini od 2011. do 2013. godine, da bi potom preuzeo ulogu prvog trenera.

Potom je predvodio Spartak iz Subotice, FMP, Crvenu zvezdu, Avtodor, Bursu i Bešiktaš na čijoj klupi se nalazi i danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading