ALIMPIJEVIĆEV BRUTALAN KOMENTAR! Mislim da je POGREŠIO što je došao u Zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

05.01.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak govorio je o novom igraču .

ALIMPIJEVIĆEV BRUTALAN KOMENTAR! Mislim da je POGREŠIO što je došao u Zvezdu Meridianbet!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević tokom mandata na klupi Crvene zvezde

Dušan Alimpijević dobio je pojačanje iz svog bivšeg kluba. Na pozajmicu do kraja sezone je stigao crnogorski košarkaš Marko Simonović. Iako je bio predviđan kao dobro pojačanje za crveno-bele, s obzirom da je nastupao u NBA ligi, Simonović se uopšte nije snašao na Malom Kalemegdanu, i zbog toga će biti prinuđen da ide na kaljenje u Istanbul.

Povodom prinove u svojim redovima govorio je Dušan Alimpijević, stručnjak turskih crno-belih, ali i bivši strateg beogradske Crvene zvezde Meridianbet. On je oštro istakao da je greška bila dovesti Simonovića u Beograd, te da će se mladi košarkaš mnogo bolje snaći u njegovim redovima. 

- Očigledno se Marko nije najbolje snašao u Crvenoj zvezdi Meridianbet, ali nikako ne mislim da je on pogrešio što je došao u Zvezdu Meridianbet ili da je klub pogrešio što ga je doveo. Jednostavno potrebna mu je bila promena sredine, a nama se poklopilo to da nam je baš bio potreban takav tip igrača koji može da igra u reketu. Kockice su se poklopile i mislim da on nama može da pomogne, a i mi njemu - istakao je Alimpijević. 

Republika

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Bešiktaš trenutno nastupa u Evrokupu i zauzima petu poziciju u grupi sa  Cedevita Olimpijom. Učinak im je prilično dobar pod palicom srpskog stručnjaka s obzirom da imaju osam pobeda i tek pet poraza. Sledeći izazov u drugom po snazi evropskom takmičenju će im biti uvek opasna Venecija.  

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading