EMINA JAHOVIĆ PRVI PUT PRIZNALA SVE O PRAVOM IMENU: Pevačica ima LAŽAN IDENTITET - Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI!

Autor:

Zabava

05.01.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović progovorila o pravom imenu!

EMINA JAHOVIĆ PRVI PUT PRIZNALA SVE O PRAVOM IMENU: Pevačica ima LAŽAN IDENTITET - Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI!

Foto: ATA Images

Javne ličnosti često biraju umetnička imena koja ih predstavljaju u javnosti. Međutim, ponekad se pojave informacije koje dovode u pitanje samu istinu. Tako je nedavno zabeležen slučaj kada se spekulisalo da je pravo ime poznate pevačice Emine Jahović zapravo Emilija. Ova informacija, navodno prisutna čak i na Vikipediji, izazvala je veliku pažnju javnosti.

Foto: Printscreen/Face TV

Emina Jahović

 


Međutim, sama Emina Jahović je odlučno demantovala ove spekulacije, ističući da je Emina njeno pravo ime i da se nikada nije zvala drugačije. U intervjuu pevačica je izrazila čuđenje ovim navodima i najavila da će stupiti u kontakt sa Vikipedijom kako bi ispravila ovu grešku.

Ova situacija pokazuje koliko su javne ličnosti često predmet spekulacija i pogrešnih informacija. Iako je za mnoge bilo iznenađenje da se Emina Jahović suočava sa ovakvim nagađanjima, ona je odlučno istakla svoje pravo ime i poreklo, stavljajući tačku na ovu temu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović

 

- To piše na Vikipediji? Emilija Emina Jahović? Moraću da pošaljem imejl njima, baš ću posle ovog intervjua da zovnem menadžera da pošalje mejl - rekla je ona nedavno, prenosi „Blic“.

- Ja nikad nisam bila Emilija, ja sam rođena kao Emina u Novom Pazaru. Ja znam da je to tada tako bilo… Ne znam zašto je neko imao potrebu da tako nešto plasira. Meni stvarno ne smeta, zaista, mogla je to da bude i Emili, recimo, iz Amerike. Ne znam šta je pesnik hteo da kaže tim. Nisam, nisam, samo sam Emina, Emilija nema veze sa mnom - dodala je pevačica.

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović

 

U svetu javnih ličnosti, kako domaćoj, tako i svetskoj, često se javljaju slične situacije. Bitno je istaći da je važno da informacije budu proverene i tačne pre nego što postanu deo javnog diskursa. Emina Jahović je samo jedan od mnogih primera koji pokazuju koliko je važno postavljati čvrste temelje istinitosti informacija koje se plasiraju u javnost.

Na kraju, Emina Jahović je istakla svoje pravo ime i odlučno demantovala spekulacije o njegovoj promeni. Ova situacija nas podseća da je važno proveriti informacije pre nego što ih prihvatimo kao istinite, te da javne ličnosti često moraju da se nose sa netačnim informacijama o svom životu i karijeri.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading