BOMBA! NEMANJA RADONJIĆ ODLAZI IZ TORINA I OBLAČI CRVENO-BELI DRES! Blizu je dogovora!

Autor:

Sport

05.01.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabricijo Romano retko greši.

BOMBA! NEMANJA RADONJIĆ ODLAZI IZ TORINA I OBLAČI CRVENO-BELI DRES! Blizu je dogovora!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Nemanji Radonjiću ne cvetaju ruže u Torinu, a s obzirom na to da je najbolje partije u karijeri verovatno pružao u crveno-belom dresu, izgleda da, vođen time, želi ponovo da obuče sličnu opremu. Naime, Monca je zainteresovana za usluge srpskog reprezentativca i, kako javlja poznati fudbalski agent Fabricijo Romano, dve strane su obavile određene razgovore i postoje dobre naznake da bi bivši igrač Crvene zvezde mogao upravo tamo završiti.

Navodno, pregovori su već počeli i, prema njegovim informacijama, Nemanja je veoma blizu toga da se preseli na sever Italije.

Za Radonjića su zainteresovani i neki drugi klubovi, pre svih Olimpik iz Marseja, koji želi da ga vrati.

Od početka sezone, Nemanja Radonjić je u dresu Torina uspeo da postigne tri gola za nešto više od 400 minuta na terenu, ali je neminovno da će uslediti odlazak iz redova "bikova", pre svega zbog čestih sukova sa hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem.

Posle odlaska sa Marakane i Crvene zvezde u kojoj je doživeo i vrhunac svoje karijere, prešao je u Olimpik iz Marselja, da bi posle Francuske otišao u Bundesligu, gde je nastupao za Hertu. Usledio je potom prelazak u portugalsku Benfiku, odakle je i stigao među "bikove".

Torino je trenutno na desetoj poziciji tabele Serije A, pošto na kontu ima 24 boda, pet i sedam manje od Atalante i Bolonje, na petom i šestom mestu, koje vode u Ligu Konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading