ODRADIO SUSPENZIJU, PA POMOGAO SUNARODNIKU: Torino na SRPSKI pogon do boda!

Autor:

Sport

23.12.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjim minutima.

ODRADIO SUSPENZIJU, PA POMOGAO SUNARODNIKU: Torino na SRPSKI pogon do boda!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Torina remizirali su 1:1 sa ekipom Udinezea na domaćem terenu. Za "bikove" nastupaju tri srpska reprezentativca - Nemanja Radonjić, Vanja Milinković-SavićIvan Ilić.

Prvi od dvojice pomenutih je neretko suspendovan i nema prilike da pomogne timu na terenu zbog čestih sukoba sa hrvatskim šefom stručnog štaba Ivanom Jurićem, ali je sada dobio šansu protiv tima iz Udina nekih 15 minuta pre kraja susreta.

Upravo je za to vreme domaći tim i postigao jedini pogodak, a strelac je bio drugi srpski internacionalac - Ivan Ilić. Imao je malo sreće kada je u 88. minutu uputio centaršut koji je prevario golmana rivala Silvestrija i završio u mreži. Ovo mu je treći gol u sezoni u Seriji A.

Vanja Milinković-Savić je savladan sedam minuta ranije, ali je do tog momenta nekoliko puta sjajno reagovao i tom prilikom sačuvao gol domaćina.

Dobra rola za srpske reprezentativce koja će im sigurno značiti na planu samopouzdanja.

Naredni meč Torino će odigrati nekoliko dana pre Nove godine, 29. decembra, kada će odmeriti snage sa petoplasiranom ekipom Fiorentine na gostujućem terenu.

Ranije danas, Filip Kostić asistirao je za vođstvo, a Dušan Vlahović pogodio glavom za pobedu Juventusa u predgrađu Rima. Luka Jović je takođe bio strelac za Milan u ovom kolu protiv Salernitane.

Srbi se vraćaju na velike staze u Seriji A i još jednom se pokazalo da su za timove sa "čizme" igrači sa ovih prostora i te kako pogodni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading