PRESAVILI TABAK! Turci TUŽE bivšeg trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

28.01.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet situacije.

PRESAVILI TABAK! Turci TUŽE bivšeg trenera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Bivši trener Crvene zvezde ostvario je pobedu sa svojim Bešiktašem protiv kluba koji je do skoro vodio s klupe, ekipe Burse, ali odeci utakmice nemaju previše veze sa košarkom.

Naime, posle utakmice se oglasio tim u kojem je srpski trener proveo dve godine i najavio tužbu! Razlog je ponašanje Srbina na utakmici između ove dve ekipe, koja je završena ubedljivim trijumfom istanbulskog tima – 88:59.

Razlog je neprimerena gestikulacija Dušana Alimpijevića prema klupi gosujućeg kluba, tokom duela turskog prvenstva.

Ekspresno su se iz Burse oglasili saopštenjem i javno kritikovali Dušana zbog “nezahvalnog” ponašanja.

- Sinoć smo igrali u gostima protiv Bešiktaša u takmičenju u kojem bi pobednik bio zadovoljan, a poraženi nesrećan, ali bilo je ponašanja kojima nije mesto na sportskim terenima. Uočeni su gnusni postupci srpskog trenera Dušana Alimpijevića, koji je do pozicije na kojoj se sada nalazi stigao jedići dve i godine hleb grada Burse i Bursaspora. Ovo su videli ne samo učesnici na terenu, nego i ljudi kraj malih ekrana - stoji u saopštenju Burse.

Podsetimo, Alimpijević je vodio Bursu od 2020. do 2023. godine i pomogao je klubu da stigne do finala Evrokupa u sezoni 2021/22, čime je sebi osigurao nagradu za najboljeg trenera te godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading