OKS URUČIO NAGRADE NAJUSPEŠNIJIMA u 2023. GODINI: Španovićka i Đoković NAJBOLJI, Simanić sa NAJVEĆIM srcem! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.02.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je bilo uspeha u godini za nama.

OKS URUČIO NAGRADE NAJUSPEŠNIJIMA u 2023. GODINI: Španovićka i Đoković NAJBOLJI, Simanić sa NAJVEĆIM srcem! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Olimpijski komitet Srbije je večeras uručio nagrade najboljim našim sportistima u 2023. godini. Nagrade za najuspešnije išle su ovako:

- Sportistkinja: Ivana Španović

- Sportista: Novak Đoković

- Sportista u timskim sportovima: Strahinja Stojačić

- Ženski tim: Odbojkaška reprezentacija

- Muški tim: Basket 3x3 reprezentacija

- Mladi sportista: Angelina Topić

- Trener: Goran Obradović

- Trofej "Olimpijsko srce" - Boriša Simanić

Republika

Foto: Starsport

Boriša Simanić na dodeli

Upravo je košarkaš koji je dao bubreg za svoju zemlju izneo utiske na dodeli.

Hvala na čestitkama. Što se oporavka tiče, nisam ništa radio, jer nisam smeo. Sada su nalazi u granicama normale, tako da ću moći da krenem sa fizičkim naporom. Imamo da odradimo testiranja, ako bude i to kako treba, krećem sa treningom. Nadam se da ću za tri-četiri meseca biti u formi  - bio je jasan srpski košarkaš.

Takođe je pomenuo i situaciju sa aktuelnim timom Saragosom, te naveo da će teško ostati u Španiji.

Nisam, imam ugovor sa Saragosom, imam plus jednu godinu, nisam siguran da ću ostati, ali sam koncentrisan na oporavak - nastavio je Simanić.

Na kraju se zahvalio svima na podršci.

Mnogo puta su me zvali, pitali su me kako sam, uvek sam imao podršku od Saveza, Zvezde, kao i od drugih klubova - završio je Boriša Simanić.

Ivana Španović je emotivno doživela novu nagradu.

Goran Obradović i ja smo za svih ovih 14 godina uspeli da oživimo mnogo snova i mislim da je ostalo još u nama još nekoliko meseci da ostvarimo naš najvažniji san u Parizu i da završavamo ovu priču polako. Ponosna sam što sam ovde četvrti put, prvu nagradu sam dobila još 2011. godine. Želim da se duboko naklonim svim svojim sportskim prethodnicima koji su pronašli mesto u ovom hramu sporta u Olimpijskom komitetu Srbije i što su nam pomogli da i mi možemo da sanjamo velike snove i da im se približimo. Olimpijske igre su ubrzo, samo želim lake dane junacima, nema lakih pobeda, ali ima velikih bitki. Srećno svima, hvala vam puno i živeli - poručila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading