RUSI ZOVU ĐOKOVIĆA NA FUDBALSKI SPEKTAKL SA SRBIJOM! Da li će se Novak ODAZVATI?

Autor:

Sport

18.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se veliki okršaj na prijateljskom meču.

RUSI ZOVU ĐOKOVIĆA NA FUDBALSKI SPEKTAKL SA SRBIJOM! Da li će se Novak ODAZVATI?

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije trebalo bi da odigraju prijateljski meč 21. marta u Moskvi. S obzirom da je ranije došlo zeleno svetlo od UEFA, pred nama je prava poslastica za sve sportske sladokusce. 

Naši budući protivnici u pripremama za Evropsko prvenstvo staraju se da naprave pravi spektakl u svojoj prestonici, te su zbog toga odlučili da pozovu na meč najveća imena srpskog i ruskog sporta. 

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije u fudbalu

Među njima se našao i najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sa brojnim drugim asovima. 

Marketinški direktkor Fudbalskog saveza Rusije, Kiril Terešin, istakao je pozvinicu broju jedan u prvi plan u svojoj izjavi za medije. 

- Planiramo da pozovemo Đokovića, ali i Miloša Krasića, Nemanju Vidića, Branislava Ivanovića, kao i poznate srpske muzičare - ispričao je Terešin.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sada se svi pitaju jedno: Da li će se svetski broj jedan odazvati na ovu laskavu ponudu? 

Jasno je da su se tamošnji ljudibitelji fudbala uželeli dobrih mečeva, jer od kada su pod sankcijama, poprilično im je dosadno u domovini. Oduševljeni su što su "orlovi" pristali da dođu u prestonicu Rusije i da odigraju prijateljski meč.

Otkako su Rusiji uvedene sankcije, isključeni su svi klubovi i reprezentacija iz svih FIFA i UEFA takmičenja, a odigrali su reprezentativci te zemlje samo šest utakmica u kojoj su odmerili snage sa Iranom, Irakom, Katarom, Kamerunom, Kenijom i Kubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading