NASTRADALA ANDRIJANA ODRASLA UZ MILOŠA BOJANIĆA: Pevač se hitno oglasio i otkrio nove detalje o pevačici!

Autor:

Zabava

18.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić i njegova supruga Branka su izuzetno cenili nastradalu Andrijanu Lazić!

NASTRADALA ANDRIJANA ODRASLA UZ MILOŠA BOJANIĆA: Pevač se hitno oglasio i otkrio nove detalje o pevačici!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Facebook

Ceo region šokirala je vest o smrti pevačice Andrijane Lazić, koja je stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju. Ekipa portala Republika posetila je njen porodični dom danas, gde nam je njen otac Nebojša Lazić ekskluzivno otvorio dušu.

Sada se oglasio i pevač Miloš Bojanić, koji je otkrio da su on i njegova supruga Branka porodični prijatelji sa porodicom nastradale Andrijane.

- Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:"Čika Miloše, ja želim da pevam". Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca - priča Miloš za "Kurir".

Republika

Foto: Srpski telegraf

Miloš Bojanić

Neutešna je i pevačeva supruga Branka.

- To su naši kućni prijatelji. Preteško mi je da pričam o nenadoknadivom gubitku voljenog bića. Jako je bila vezana za mene. Letos smo se družili u Kumboru. Bila je vedra, nasmejana, lepa i draga devojka. Od malih nogu je poznajem, uvek je išla uz mene. Kada sam čula šta se dogodilo, pozvala sam njenog oca, ali se nije javljao na telefon. Mislim da sam deset puta zvala koliko sam bila potrešena. Javio mi se njen brat koji mi je rekao da je došao iz Moskve, ali da je otac teško i da ne može da priča. Želela je da peva, snimila je spot kod nas u kući. Bila je oduševljena našom kućom. Ona nije profesionalni pevač, ali malo po malo je želela da gradi svoju karijeru. Život je bio pred njom. Verujte mi da je bila mnogo dobro dete. Pravni fakultet je završila. Krenula je da radi u MUP-u u Bijeljini. Vredno dete. Verujte mi da niko ne zna šta se tačno dogodilo i kako je mogla da padne sa te visine. Malo da prođe vremena, videćemo šta će reći prijateljice koje su bile sa njom. Svakako je velika tragedija za porodicu, prijatelje, familiju. Mi smo svi u šoku koji smo je jako voleli - drhtavim glasom je ispričala Branka za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading