EKSKLUZIVNI KADROVI IZ SPOTA NASTRADALE PEVAČICE: Otac Andrijane Lazić će posle SAHRANE objaviti njene pesme (FOTO)

Autor: Dušan Lukić / B. P. M.

Zabava

18.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić nam je pokazao spotove koje je njegova ćerka snimila pre velike tragedije!

EKSKLUZIVNI KADROVI IZ SPOTA NASTRADALE PEVAČICE: Otac Andrijane Lazić će posle SAHRANE objaviti njene pesme (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Ekipa portala Republika rano jutros je posetila porodični dom Andrijane Lazić u Bijeljini. Sa nama je razgovarao Nebojša Lazić, otac nastradale pevačice, koja je izgubila život padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine.

Pevačica je pre svoje smrti smimila dve pesme sa poznatim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a Nebojša nam je pokazao i kadrove iz spotova, koje porodica planira da pusti posle sahrane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Andrijanin otac nam je pokazao kadrove iz Andrijaninog spota

Nebojša nam je pre toga otvorio dušu o misterioznoj smrti svoje ćerke.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu. 

Šta verujete da je prava priča? 

- Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - dodao je otac pokojne Andrijane. 

Kakve je bila Andrijana pred odlazak na put?

- Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - zaključio je Andrijanin otac Nebojša za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Spot Andrijane Lazić

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading