REČ IMA MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Jokićev agent OTKLONIO spekulacije o DOLASKU Muse u Partizan!

Autor:

Sport

02.02.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo jednu opciju ako ode iz madridskog Reala.

REČ IMA MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Jokićev agent OTKLONIO spekulacije o DOLASKU Muse u Partizan!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Tokom jučerašnjeg dana iz Španije je stigla senzacionalna informacija da je Partizan poslao veoma bogatu ponudu za Džanana Musu, u iznosu od 2.000.000 evra po sezoni.

Ipostavilo se da je takva vest, po svoj prilici bila lažna, s obzirom na to da su se ubrzo oglasili i regionalni šampion iz Humske, ali i agent asa Real Madrida, Miodrag Miško Ražnatović.

Preciznije, sa Pirineja je stigla "bomba" da je aktuelni evropski šampion ponudio poboljšanu ponudu za Džanana Musu sa željom da produži ugovor, dok je istu pokušao da nadmaši Partizan koji je ponudio trogodišnji ugovor ovom igraču u vrednosti od šest miliona evra, što znači, već pomenutih dva miliona evropskih novčanica po sezoni.

 

 

Međutim, već danas oglasio se i Partizan zvaničnim saopštenjem, u kome jasno kaže povodom ovog slučaja nije bilo nikakvog kontakta sa igračem ili klubom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Osim crno-belih njih, na društvenim mrežama se "javio" i Miško Ražnatović, agent košarkaša Madriđana.

- Ugovor Džanana Muse sa Real Madridom, izuzimajući opciju odlaska u NBA, ističe nakon sezone 2024/2025 - ostavio je poruku poznati košarkaški menadžer, pod čijim patronatom je i dvostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading