SKANDAL U EVROLIGI! Velikoj zvezdi Makabija PAO MRAK! Napao SUDIJU, ovako nešto NIKAD nije viđeno! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači ga jedva zadržali.

SKANDAL U EVROLIGI! Velikoj zvezdi Makabija PAO MRAK! Napao SUDIJU, ovako nešto NIKAD nije viđeno! (VIDEO)

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun

Košarkaši Baskonije pobedili su juče na svom terenu Makabi iz Tel Aviva rezultatom 92:82, u 25. kolu Evrolige, ali je trijumf izabranika Duška Ivanovića ostao u senci incidenta u završnici.

Skandalozna situacija viđena je u poslednjim sekundama utakmica, a glavni akteri bili su igrač "ponosa Izraela" Vejd Boldvin i jedan od sudija na meču. 

Poslednji napad na utakmici imao je Makabi, tačnije američki plejmejker držao je loptu u svojim rukama i krenuo u prodor ka košu, očekivao je da će sudija dosuditi faul, jer ga je protivnički igrač Čima Moneke zakačio, međutim, to se nije dogodilo. 

Iako slobodna bacanja ne bi rezultatski ništa promenila, Boldvin je u tom trenutku pobesneo i zaleteo se ka sudiji ispod koša, uneo mu se u lice i rekao mu brojne ružne reči. 

Saigrači su doleteli i jedva uspeli da odvoje revoltiranog Amerikanca od arbitra. Nema sumnje da će disciplinska komisija Evrolige žestoko kazniti košarkaša Makabija zbog ovog incidenta.

Inače, Boldvin je i sinoć u porazu od Baskonije bio najefikasniji u svom timu sa 25 poena, ali to na kraju nije bilo dovoljno da izraelska ekipa izbegne 12. poraz u elitnom takmičenju.

Makabi je sada na skoru 13-12 i zauzima desetu poziciju, dok je španska ekipa jedno mesto ispred njih, ali sa istim bilansom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading