"BOMBA" IZ ŠPANIJE: Partizan ŽELI Džanana Musu!

Autor:

Sport

01.02.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja zvuči neverovatno..

"BOMBA" IZ ŠPANIJE: Partizan ŽELI Džanana Musu!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džanan Musa

Kako prenosi španski portal "Defensa Sentral" Džanan Musa  ima ponudu Partizana za narednu sezonu, a "Kraljevski klub" ne može finansijski da parira!

Prema navodima portala koji se bavi isključivo Real Madridom, Musa kome na leto ističe ugovor sa Madriđanima od crno-belih dobija ugovor na tri godine, prema kojem bi zaradio 6 miliona evra, odnosno 2 miliona po sezoni!

Njegov trenutni ugovor u Realu iznosi milion evra po sezoni, a ako je verovati pisanju španskih medija, Partizan je spreman da mu platu duplira.

Madriđani žele da ponude novi ugovor Musi, ali je maksimum koji planiraju da izdvoje 1.3 milona evra po sezoni.

Republika

Foto: star sport

Džanan Musa

 

Ova vest je u domenu naučne fantastike, teško je poverovati da Real ne može finansijski da parira Partizanu, posebno ako se uzme u obzir da crno-beli nisu sigurni ni da će nastupati u Evroligi naredne sezone.

Što se Muse tiče, on je već nastupao u AdmiralBet ABA ligi, gde je branio boje Cedevita Olimpije u periodu od 2015-2018. godine.

Potom sledi selidba u NBA u redove Bruklin Netsa, odakle se reprezentativac Bosne i Hercegovine vratio u Anadolu Efes. Nakon loše sezone, potpisao je za Breogan, gde je "eksplodirao" igrački i postao MVP Endesa lige.

Od 2022. godine je u Realu, sa kojim je osvojio titulu prvaka Evrope, prethodno izbacivši upravo Partizan u ludoj četvrtfinalnoj seriji rezultatom 3:2.

Musa u Evroligi ove sezone prosečno postiže 13.6 poena uz 2.6 skokova i 2.5 asistencija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan Krstić

02.02.2024 23:14

Samo na jos jedan turcin fali, ko da nemamo dovoljno neskolovanih crnaca koji od svakog mogu da izgube ,7 vezanih zivih lopti , ko da nemamo vec 2 invalida centra samo nam jos turcin treba, ne gledam vas vise ,govna luzerska, oterajte zeljka ne zna da vodi utakmicu ovo mu je 4 dobijena koju gubi jer ne zna da vodi tim