DELIJE SE TEK SAD NERVIRAJU: Valensija DEMOLIRALA Albu u Berlinu!

Autor:

Sport

01.02.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku priliku crveno-beli su propustili u Berlinu..

DELIJE SE TEK SAD NERVIRAJU: Valensija DEMOLIRALA Albu u Berlinu!

Foto: twitter euroleague

Košarkaši Valensije "razmontirali" su Albu u Berlinu rezultatom 81:66 (20:15, 22:15, 23:15, 16:21) u okviru 25. kola Evrolige .

Ovaj rezultat ne odgovara ni Crvenoj zvezdi ni Partizanu, jer im je Valensija jedan od glavnih protivnika za plasman u plej-of(in) Evrolige, a klub iz Španije je sada na skoru 13-12.

Najefikasniji u timu Valensije bio je Semi Odželej sa 18 poena i sedam skokova. Pratio ga je Kris Džouns koji je zabeležio 14 poena i osam asistencija. Stefan Jović je za 14 minuta na parketu upisao četiri asistencije.

 

 

Kod domaćina su se istakli Met Tomas sa 15 poena i Kris Kumađe koji je upisao 13 poena i pet skokova.

Pobeda gostiju se ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje. Izabranici Aleksa Mumbrua dominantno su otvorili meč, a na poluvreme se otišlo rezultatom 44:30.

Treća deonica nam je donela povećanje prednosti gostiju, koji su očigledno brzo zaboravili poraz od Crvene zvezde u prethodnom kolu, te su otišli i na maksimalnih +26.

Do kraja je Alba uspela malo da popravi utisak, ali nedovoljno da izbegne novi poraz, te su ostali na učinku od pet pobeda i 20 poraza.

Ovaj rezultat je došao kao so na ranu izabranicima Janisa Sferopulosa, jer su poraženi u Berlinu rezultatom 89:80, dok su Valensiju koja je lako izažla na kraj sa Nemcima pobedili pre samo dva dana rezultatom 82:64.

Ovo je još jedan od dokaza koliko je Evroliga izjednačena, te da se u svaki meč mora ući maksimalno koncentrisano.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading