STIGLE RODE! Vlado Šćepanović postao OTAC! Bivši igrač i trener Partizana i njegova supruga BEBI dali PRELEPO ime!

Autor:

Sport

31.01.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i njegova supruga Nataša Milosavljević postali roditelji.

STIGLE RODE! Vlado Šćepanović postao OTAC! Bivši igrač i trener Partizana i njegova supruga BEBI dali PRELEPO ime!

Foto: Starsport

Legendarni as, a potom i trener Partizana Vlado Šćepanović i Nataša Milosavljević, njegova 15 godina mlađa supruga, podelili su na društvenim mrežama sjajne vesti.

Njih dvoje su u braku od 6. avgusta 2022. godine, a u sredu su postali roditelji, pošto je Nataša na svet donela devojčicu, kojoj su dali neobično ime, ne toliko često na ovim prostorima.

Republika

Foto: printscreen/Instagram

 

 Dobrodošla Aleka, kraljice svih srca već, zoro mekana – napisala je Natašina sestra u objavi na društvenim mrežama.

Nekadašnja Mis Crne Gore i bivši košarkaš upoznali su se još 2016. godine, ali su svoju ljubavnu romansu otpočeli tek nekoliko godina kasnije posle slučajnog susreta.

Podsetimo, Šćepanović je najveći deo svoje profesionalne karijere proveo u podgoričkoj Budućnosti, potom je prešao u Efes iz Istanbula, da bi u sezoni 2001/02 nosio dres Partizana

Nakon toga je igrao i u Skiperu, ponovo u Humskoj, Panatinaikosu, PAOK-u, Mursiji, Granadi i Paneliniosu, gde je i završio karijeru.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Budućnosti, zatim je radio u Partizanu i Bambergu kao pomoćnik, da bi kratko vreme 2020. godine proveo kao prvi strateg crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading