BOLJE BI MU BILO DA JE I SAD POBEGAO: Embid doživeo gadnu POVREDU! Igrači Golden Stejta skočili sa klupe da PROSLAVE (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor scene stižu iz San Franciska.

BOLJE BI MU BILO DA JE I SAD POBEGAO: Embid doživeo gadnu POVREDU! Igrači Golden Stejta skočili sa klupe da PROSLAVE (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid i Drejmond Grin

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su na svom terenu Filadelfija Seventisikserse rezultatom 119:107 (23:28, 29:22, 34:27, 33:30), u poslednjoj utakmici koja je bila na programu u noći između utorka i srede.

Najzaslužniji za trijumf "ratnika" bio je Stef Kari, koji je meč završio sa 37 poena, osam skokova i sedam asistencija. Osim njega, u pobedničkom timu su se istakli Džonatan Kuminga sa 26 i Endru Vigins sa 23 koša.

Na drugoj strani je najbolji bio Tobajas Heris sa 26 poena i deset skokova, dok je Furkan Korkmaz dodao 19 koševa.

Kada je u pitanju Džoel Embid, on je imao košmarno veče u San Francisku. Na parketu je proveo skoro punih pola sata, a za to vreme je šutirao katastrofalnih 5/18 iz igre i jedva je došao do 14 poena, a imao je i neverovatnih osam izgubljenih lopti.

Da horor za Kamerunca bude potpun, pobrinuo se Džonatan Kuminga, koji je prilikom jedne borbe za loptu pao preko Embidove noge i povredio mu koleno. U toj situacije se sudije nisu oglasile, pa su Voriorsi poentirali u kontri, što su njihovi igrači sa klupe burno proslavili dok se Embid valjao po podu.

Prema tome, moglo bi se reći da bi za njega bilo bolje da je i od Golden Stejta pobegao, kao što je to činio nebrojano puta ove sezone u duelima sa jačim ekipama u gostima.

Posle utakmice, trener Siksersa Nik Nurs izjavio je da će se tek posle magnetne rezonance znati koliko je ozbiljna Embidova povreda.

U noći između utorka i srede odigrano je ukupno pet mečeva u najjačoj ligi na svetu, a u nastavku možete videti sve rezultate:

Atlanta - LA Lejkers 138:122

Boston - Indijana 129:124

Njujork - Juta 118:103

Čikago - Toronto 107:118

Golden Stejt - Filadelfija 119:107

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading