PRED DOLAZAK PARTIZANA: Monako PROZVAO crno-bele, a razlog je bivši igrač Zvezde!

Autor:

Sport

30.01.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje vlada u taboru "kneževa".

PRED DOLAZAK PARTIZANA: Monako PROZVAO crno-bele, a razlog je bivši igrač Zvezde!

Foto: star sport

Košarkaši Monaka dočekuju u sredu ekipu Partizana, u okviru 24. kola Evrolige, a koliko je odlično raspoloženje u timu "kneževa", svedoči detalj sa društvenih mreža.

Naime, učesnik prošlosezonskog fajnal-fora je na Tviteru pokušao da isprovocira regionalnog šampiona, objavom oko bivšeg igrača Crvene zvezde.

Nekadašnji košarkaš crveno-belih Džordan Lojd sada nastupa za kneževe, a nosio je dres Crvene zvezde pre nekoliko sezona, što je bilo dovoljno da Monako iskoristili priliku i pecne aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige.

Foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Džordan Lojd

- Kao bivši košarkaš Crvene zvezde, Džordan Lojd zna šta to znači igrati protiv našeg sutrašnjeg protivnika – piše na objavi koju su "kneževi" postavili na društvenim mrežama.

Izabranici Saše Obradovića u 24. rundu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja ulaze sa šestog mesta i skorom 13-10, koliko ima i sedmoplasirani Makabi Tel Aviv.

S druge strane, četa njegovog prezimenjaka Željka, najtrofejnijeg evroligaškog stručnjaka, dočekuje ovaj susret s bilansom od 12 pobeda i 11 poraza. Isti saldo imaju još ti ekipe, a to su Olimpijakos i tandem španskih ekipa, Valensija i Baskonija.

Podsetimo, Valensija večeras gostuje Crvenoj zvezdi, pa bi tim s Malog Kalamegdana eventualnom pobedom, na neki način, učinio uslugu sebi, ali i najljućem rivalu, koji bi se u slučaju trijumfa u Kneževini, izjednačio sa Špancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading