IGRAO SA STOJAKOVIĆEM I DIVCEM, A SAD SE BORI ZA ŽIVOT! Čuvenog košarkaša OPTUŽUJU da lažira bolest!

Autor:

Sport

29.01.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo 48 godina.

IGRAO SA STOJAKOVIĆEM I DIVCEM, A SAD SE BORI ZA ŽIVOT! Čuvenog košarkaša OPTUŽUJU da lažira bolest!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji američki košarkaš Skot Polard, koga se navijači najviše sećaju dok je bio član Sakramenta i Indijane, iako je sa Bostonom osvojio šampionski prsten, bori se za život!

Ima velikih problema sa srcem, a ako se zna da je i njegov otac preminuo zbog istog razloga - onda je jasno koliko je situacija alarmanta.

Zbog toga je Polardu transplantacija srca jedina nada, međutim vrlo je teško pronaći "odgovarajuće" kada se zna da je košarkaš visok 211 centimetara i da se na novo srce čeka već tri godine.

 

 

Zbog toga je Polard sve češće prisutan u medijima sa svojom porodicom, kako bi ukazao na alarmantnost situacije, međutim pojedini su ga čak optužili da je sve izmislio (zbog čega!?), pa je čak morao da deli fotografije iz bolničkog kreveta da bi potvrdio stanje u kome se nalazi.

- Jeste li ikad čekali na transpalantaciju srca i neko vam je rekao da glumite? Vrlo je čudno... Želim vam lep dan svima, ova fotografija je pre nekog vremena kada sam primljen u bolnicu zbog problema, da održim svoju 'lažnu' priču. Sada sam kod kuće i čekam donora, napisao je Polard uz fotografije iz bolnice.

Podsetimo, Polard je igrao 11 sezone u NBA ligi i nastupao je za Detroit, Sakramento, Indijanu, Klivlend i Boston, a najviše se pamti da je u Kingsima bio rezerva Vladi Divcu i saigrač Peđi Stojakoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading