GROBARI I DELIJE BESNI: PAPRENE CENE KARATA za Kup Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

21.01.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će morati da izdvoje pozamašnu svotu novca, kako bi gledali svoje ljubimce.

GROBARI I DELIJE BESNI: PAPRENE CENE KARATA za Kup Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Lazić i saigrači slave osvajanje "Žućkove levice"

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan od 14. do 17. februara u Nišu, a kako javlja jedan od organizatora turnira cene karata bi trebale biti skuplje nego ranije.

Dušan Projović, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, je u izjavi za lokalni portal "Južne vesti" objavio kako će cena karata biti sigurno veća od 5.000 dinara.

- Mislim da će cena ulaznica biti malo veća nego prošle godine, još uvek čekamo tu odluku. Od pozicije na terenu će zavisiti cena kompleta, ali cena ulaznica biće sigurno od 5.000 dinara pa naviše. Svakom kupovinom ulaznice pomažete svoj grad, sport i infrastrukturu i možda će biti predloga da se nekoj zdravstvenoj ustanovi i donira novac, nismo pričali o tome, ali postoji mogućnost. Siguran sam da ćemo za četvrtfinalne utakmice omogućiti mladim košarkašima i najboljim đacima da prisustvuju utakmicama. Ja bih voleo da može da se igra na staionu "Čair", jer vidite da ni Arena nekada ne može da zadovolji interesovanje ovih velikih klubova - izjavio je Projović.

Za "Žućkovu levicu" boriće se Crvena zvezda Meridianbet, Partizan, Mega, FMP, Borac, Vojvodina, Čačak 94, Hercegovac, a žreb će biti održan 23. januara.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet brane trofej osvojen prošle godine, međutim prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović rekao je da nije izvesno da će klub sa Malog Kalemegdana uopšte učestvovati.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

 

- Zvezda Meridianbet ima dva bonusa da ne igra Kup Radivoja Koraća, pošto neko dva puta nije igrao KLS, a ništa mu se nije desilo. Sad mi nećemo igrati Kup ako se ne bude igrao u Nišu, iako to nije srećno rešenje, ali tu je ugovor potpisan. Kao drugo, strane sudije ne dolaze u obzir. Moraju da sude domaće sudije, to je naše takmičenje - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading