OVO JE VREME PAKLENIH VOZAČA! Pogledajte "ZVERINU" koju vozi Nemanja NEDOVIĆ! Izazvao pomamu ispred Arene (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaljubljenik u prestižni brend.

OVO JE VREME PAKLENIH VOZAČA! Pogledajte "ZVERINU" koju vozi Nemanja NEDOVIĆ! Izazvao pomamu ispred Arene (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, neće biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu za meč 22. kola Evrolige protiv Baskonije.

Srpski bek povredio je trbušne mišice na prethodnom meču elitnog takmičenja u Milanu, pa ga čeka pauza od četiri nedelje.

Ipak, stigao je večeras u Arenu kako bi bodrio saigrače u nastojanjima da dođu do desetog trijumfa. A došao je u velikom stilu... Naime, Nedović je na službenom parkingu "Štark arene"  stigao u moćnom automobilu marke Porše.

U pitanju je noviji model prestižnog nemačkog brenda, a poznato je da Nemanja poseduje i starije varijante poput modela 911 što znači da je pasionirani zaljubljenik u poznatu marku.

Naravno, jedan od najboljih košarkaša šampiona Srbije odmah je privukao pažnju okupljenih navijača. Mnogi su momentalno pritrčali da naprave zajedičku fotografiju, a Nemanja im je ispunio želju nakon što je propisno parikirao svog mezimca.

Nemanja Nedović ove sezone prosečno beleži 12,9 poena, 1,7 skokova i 2,9 asistencije na meču za tim sa Malog Kalemegdana i jedan je od nosilaca igre.

Crveno-beli su do ovog kola odigrali 21 meč u elitnom takmičenju i zabeležili devet pobeda i 12 poraza. Klub iz španske pokrajine Baskija bio je na 11-10 i nalazi se tri mesta iznad srpskog predstavnika na tabeli Evrolige.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading