ZAVRŠEN TRANSFER! Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet nastavlja karijeru u OVOM klubu!

Autor:

Sport

18.01.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor potpisan do kraja sezone.

ZAVRŠEN TRANSFER! Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet nastavlja karijeru u OVOM klubu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Ostin Holins napustio je redove Žalgirisa i potpisao za grčki AEK.

Amerikanac je posle kratkotrajnog boravka u litvanskom velikanu postao novi igrač Atinjana, što su potvrdili i iz crno-žutih.

Ostin Holins je pružao sjajne partije u Zenitu iz Sankt Peterburga, što ga je preporučilo čelnicima Zvezde Meridianbet, pa je pre tri godine prešao na Mali Kalemegdan i tokom svog boravka u taboru crveno-belih ubrzo stekao simpatije navijača.

 

 

Međutim, zadržao se u timu samo jednu sezonu i prešao u Makabi iz Tel Aviva, ali je u Ponosu Izraela bio daleko ispod renomea koji je imao u Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Rastanak je usledio brzo, pa se vratio u Žalgiris i ponovo igrao Evroligu, ali je saradnja s litvanskim velikanom veoma brzo okončana.

Ekipa AEK nastupa u Ligi šampiona i stigla je do završnice ovog takmičenja, pa će sa Holinsom u timu predstavljati jednog od favorita za osvajanje trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading