TRINKIJERI ZAVRŠIO PRVO POJAČANJE! Bivši igrač Zvezde Meridianbet POTPISAO za Žalgiris!

Autor:

Sport

31.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničena nova saradnja sa nekadašnjim igračem crveno-belih.

TRINKIJERI ZAVRŠIO PRVO POJAČANJE! Bivši igrač Zvezde Meridianbet POTPISAO za Žalgiris!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Posle serije loših rezultata u Evroligi, Žalgiris je smenio Kazisa Maksvitisa i na njegovo mesto postavio Andreu Trinkijierija.

Bivši trener Partizana i minhenskog Bajerna je dugo bio bez posla, od odlaska iz redova nemačkog giganta, pa je sada pred novim izazovom u Litvaniji.

U međuvremenu, Italijan je u dogovoru s upravom kluba odlučio da pruži još jednu šansu Ostinu Holinsu, pa je nekadašnji igrač Crvene zvezde Meridianbet potpisao novi dvonedeljni ugovor, što je potvrđeno na društvenim mrežama.

 

 

Prema navodima iy litvanskog kluba, iskusni bek (32 godine) imaće još dve nedelje da pokuša da se nametne italijanskom treneru, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će Holins dobiti ugovor do kraja sezone.

Amerikanac će tako imati četiri evroligaške utakmice da opravda očekivanja, kod kuće protiv Albe u utorak, i zatim tri vezana gostovanja Asvelu, Valensiji i Barseloni.

Otkako je stigao u Žalgiris, nekadašnji košarkaš Zvezde Meridianbet je upisao četiri meča u Evroligi, beležući prosečno 3,8 poena i 0,8 uhvaćenih lopti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading