BRUTALNIJE NE MOŽE! Nemanja Radonjić u TRI REČI isprozivao Šabaza Nejpira! (FOTO)

Autor:

Sport

12.01.2024

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Armanija potpuno razočarao tokom igranja na Malom Kalemegdanu, a sada i u dresu italijanskog giganta.

BRUTALNIJE NE MOŽE! Nemanja Radonjić u TRI REČI isprozivao Šabaza Nejpira! (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridian je ostvarila veliku pobedu na gostovanju Armaniju u 21. kolu Evrolige rezultatom 76:62 i tako došla do devetog trijumfa u sezoni.

Pre i posle utakmice u Mediolanum forumu, centralna figura bio je Šabaz Nejpir, koji je upravo iz redova tima s Malog Kalemegdana prešao u Olimpiju Milano.

Amerikanac je sezonu počeo među crveno-belima, ali se zbog loših igara nametnuo kao možda i najveći promašaj u novijoj istoriji srpskog prvaka, pa je ubrzo morao da promeni sredinu. Odlučio se za povratak u Armani, pa se njegova partija u okršaju sa crveno-belima gledala pod posebnom prismotrom.

Na kraju je Šabaz doživeo dvostruki poraz, jer osim što je domaćin poražen, Amerikanac je odigrao kao tokom celog boravka u Zvezdi Meridianbet - ponižavajuće! 

Postigao je samo šest poena, uz šut iz igre 2 od 10, a slobodna bacanja gađao 1 od 4, na šta je dodao tri izgubljene lopte.

To je posebno obradovalo navijače crveno-belih koji su se sladili njegovom očajnom partijom, kao i pobedi svojih ljubimaca. 

Foto: printscreen/instagram

 

Ubrzo su na društvenim mrežama krenuli komentari podsmevanja Nejpiru, pa se u tom "kolu" našao i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić.

Bivši prvotimac Crvene zvezde, koji je čest gost i na košarkaškim utakmicama u Areni, na Instagram story je okačio Šabazovu fotografiju, uz natpis "MVP". Jasno je na šta se aludiralo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading