SFEROPULOS PROGOVORIO O POVREDAMA! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO kakva je situacija sa Nedovićem i Tobijem!

Autor:

Sport

11.01.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojica su napustila parket pre kraja utakmice.

SFEROPULOS PROGOVORIO O POVREDAMA! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO kakva je situacija sa Nedovićem i Tobijem!

Foto: Tanjug/AP

Novom, devetom, pobedom u sezoni, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet napravili su veliki korak ka plej-inu, pošto su večeras u Milanu savladali Armani s 76:62 u meču 21. kola Evrolige.

Ovim trijumfom se četa Janisa Sferopulosa izjednačila sa "manekenima" po bilansu, obe ekipe imaju skor 9-12 i na pobedu su od plej-in zone, ali je italijanski gigant zadržao bolji međusobni bilans, zbog veće pobede u Beogradu.

Pobeda Zvezde Meridianbet ostala je u senci povreda Majka Tobija i Nemanje Nedovića, koji su morali da napuste teren posle duela sa Kajlom Hajnsom. 

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

- Završili smo duplo kolo, imali vrlo težak raspored, pet utakmica u 10 dana, u pet različitih država. Nije bilo lako. Uradili smo dobar posao, uzimajući u obzir ove dve duple nedelje u Evroligi. Nemanja Nedović i Majk Tobi su imali probleme sa mišićem i videćemo šta je sa njima čim se vratimo u Srbiju - rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je tokom konferencije ponovo pohvalio igru Zvezde Meridianbet u defanzivi. 

- Uradili smo sve što nismo u prethodnoj utakmici. Igrali smo vrlo dobro defanzivno, možda defanzivno najbolja utakmica do sada. Dezorganizovali smo napad Milana, dozvolili im samo 62 poena, imali su samo 14 asistencija. Iz odbrane smo kontrolisali duel. Očigledno je prvo poluvreme bilo dobro, Milano je reagovao i važnoj e bilo što nismo paničili, kontrolisali smo utakmicu posle prvih pet minuta drugog poluvremena. U četvrtoj četvrtini igrali smo pametno i u napadu i u odbrani i 100 odsto smo zaslužili pobedu. Rekao sam im da moramo da igramo odbranu, mnogo bolje od poslednje utakmice i to je kako su reagovali - istakao je Sferopulos. 

Crvena zvezda Meridianbet u 22. kolu dočekuje Baskoniju u Beogradskoj areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading