TO JE ODLUČILO POBEDNIKA! Janis Sferopulos zna UZROKE poraza Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

09.01.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli 12. neuspeh u evroligaškoj sezoni.

TO JE ODLUČILO POBEDNIKA! Janis Sferopulos zna UZROKE poraza Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Iako su pre utakmice slovili za favorita na papiru, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nisu uspeli da vežu treću pobedu u Evroligi i slave protiv Asvela u Vilerbanu.

Umesto trijumfa, usledio je ubedljiv poraz, koji je dodatno zakomplikovao stiuaciju kluba sa Malog Kalemegdana oko prolaska u Top 8 fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Grčki stručnjak na klupi Zvezde Meridianbet, Janis Sferopulos, obratio se medijima posle iznenadnog neuspeha na gostovanju u Francuskoj.

Foto: Euroleague.net

Nemanja Nedović bio je najefikasniji u timu Zvezde Meridianbet

- Čestitao bih Asvelu na pobedi. Mi nismo igrali dobru odbranu, primili smo 100 poena i kada je tako... teško je dobiti utakmicu - jasan je bio Janis Sferopulos. 

Crveno-beli su pretrpeli 12. poraz u sezoni, ostali su na osam pobeda, a priliku za popravni imaće u četvrtak na gostovanju Olimpiji iz Milana od 20 časova i 30 minuta.

Zvezda Meridianbet je trenutno na 15. mestu tabele Evrolige, dok je Asvel promenom trenera i dolaskom Pjera Pupea upisao tek četvrti trijumf u sezoni.

Inače, novi šef struke francuskog tima je, kao suvenir za pobedu na debiju u timu iz Vilerbana, poneo kući loptu s kojom je odigrana utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading