PEH ZA ATINJANE! Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet morao na OPERACIJU! Poznato koliko će ODSUSTVOVATI!

Autor:

Sport

09.01.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povredu je doživeo u utakmici grčkog prvenstva.

PEH ZA ATINJANE! Bivši košarkaš Zvezde Meridianbet morao na OPERACIJU! Poznato koliko će ODSUSTVOVATI!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Luka Vildoza propustiće naredne mečeve Evrolige i grčkog prvenstva, zbog teške povrede.

Podsetimo, Argentinac se povredio u prvom poluvremenu meča nacionalnog šampionata protiv Peristerija, a iako priroda povrede nije odmah bila jasna, najnovije informacije ukazuju na potrebu operacije, što će rezultirati njegovim izostankom iz ekipe Panatinaikosa u utakmicama koje predstoje.


Povreda je došla u nezgodnom trenutku za njega, s obzirom na to da je Gaučos pružao odlične partije u poslednje vreme.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza


Sve je potvrdio PAO zvaničnom objavom da je Luka operisao koleno leve noge utorak ujutru, a atroskopiju je izvršio doktor kluba Atanasios Konidis.

Vildoza se nedavno istakao ključnim doprinosom u pobedi nad Valensijom, gde je ubacio pet trojki i mečl završio s 19 poena.

Procena grčkog kluba je da argentinskog reprezentativca nećemo gledati oko mesec dana na parketu, koliko mu je neophodno da se oporavi.

Od početka tekuće sezone, bivši košarkaš Zvezde Meridianbet je u Evroligi beležio prosečno 6,8 peona, uz 1,7 asistencija i isti broj uhvaćenih lopti na 18 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading