NEVIĐENI SPEKTAKL IZNAD BANJALUKE: Pogledajte šta su dronovi nacrtali na nebu!

Autor:

Svet

09.01.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlosni spektakl iznad Banjaluke, dron šou povodom Dana Republike Srpske

NEVIĐENI SPEKTAKL IZNAD BANJALUKE: Pogledajte šta su dronovi nacrtali na nebu!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/banjaluka_net/


Večeras je Banjaluka bila poprište jedinstvenog događaja - svetlosnog spektakla koji je priređen povodom Dana Republike Srpske. Dronovi su osvetlili noćno nebo iznad grada, stvarajući izuzetan performans posvećen vrednostima i simbolima koje neguje Republika Srpska i njeni građani.

 

 


Poruke u svetlu

Dronovi su svojim sofisticiranim manevrima i svetlosnim efektima ispisali snažne poruke koje su lebdjele nebom. "Republika Srpska", "Slavimo 9. januar" i "Simbol slobode" samo su neke od reči koje su se mogle videti u svetlosnom prikazu. Ovaj vizuelno impresivan gest bio je simboličan način da se istakne ponos i identitet Republike Srpske.

Svečani defile i koncert

Pre same svetlosne predstave, Trg Krajine bio je domaćin svečanog defilea koji je bio centralni događaj obeležavanja Dana Republike Srpske. Nakon defilea, koncert je započeo, a vrhunac večeri definitivno je bio dron šou koji je oduševio prisutne svojom originalnošću i vizuelnom raskoši.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko kreativnost i tehnologija mogu biti spojene kako bi stvorile nezaboravan doživljaj za sve prisutne. Svetlosni spektakl iznad Banjaluke ostaje kao još jedan simbol ponosa i ljubavi prema Republici Srpskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading