OČEKUJE GA DUŽA PAUZA! Vildoza TEŠKO povređen!

Autor:

Sport

08.01.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Panatinaikosa nije dobro prošao.

OČEKUJE GA DUŽA PAUZA! Vildoza TEŠKO povređen!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa, Luka Vildoza, teško se povredio na meču grčkog šampionata sa Peristerijem, a sada je poznato da ga očekuje dugačka pauza. Argentinca čeka operacija, kako prenosi klub, a dužina odsustva sa terena još nije utvrđena. 

- Luka Vildoza je doživeo rupturu lateralnog meniskusa u levom kolenu, kako je dijagnostikovao MRI snimak. Košarkaš će proći kroz operaciju u utorak (9.10. 2023) - stoji u objavi kluba na zvaničnom "X" profilu.

 

 

Vatreni Argentinac se muči ove sezone u redovima Panatinaikosa. Vildoza je doveden kao udarno pojačanje iz Beograda, uz Matijasa Lesora iz Partizana, ali za razliku od francuskog centra, nije uspeo da ispuni očekivanja uprave i trenera Ergina Atamana. Sada će teško biti u stanju da popravi utisak iz dosadašnjeg dela najelitnijeg evropskog takmičenja. 

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Podsetimo, upravo je sličnu sudbinu doživeo bivši igrač Partizana. Lesor je morao da napusti sredinom prvog poluvremena, ali njegova povreda najverovatnije nije ozbiljnije prirode. Naime, on je povredio mišić i ćopajući je izašao sa parketa, ali nije poznato koliko će se oporavljati.  

Prošlogodišnji igrač Crvene zvezde Meridianbet u proseku beleži 6,8 poena, 1,7 skokova i 1,7 asistencija na utakmicama Evrolige u dresu Panatinaikosa ove sezone. Prošle sezone je osvojio dva trofeja sa crveno-belima, ali mu je promakao onaj najvažniji - pehar AdmiralBet ABA lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading