DOBRE VESTI ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Evo KAKO je Luka Mitrović!

Autor:

Sport

28.12.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da će sve biti dobro.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Evo KAKO je Luka Mitrović!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su u "OAKA" dvorani od Panatinaikosa u 17. kolu Evrolige rezultatom 82:65.

Izuzetno tvrdo se igralo na obe strane na početku susreta, pa i tokom celog prvog poluvremena. Zvezda Meridianbet je dobrom odbranom anulirala sve napade zelenih, pa je u uvodnih nekoliko minuta vladala rezultatska klackalica.

 

 

Polovinom prvog kvartala je Panatinaikos prvi put poveo i nije ispuštao tu prednost sve do velike pauze.

Crveno-beli su mučili muku sa defanzivnim skokom koji nikako nisu mogli da sačuvaju, pogotovo od Lesora.

Bivši igrač Partizana je imao svoju mini-seriju, ali je Zvezda Meridianbet povremenim dobrim rešenjima u napadu sve vreme držala priključak.

Nedović je pogodio trojku, ali je potom ipak usledila prva ozbiljnija prednost za domaće. Nekoliko loših rešenja u napadu dovela su do izgubljenih lopti i trojke Slukasa posle koje je PAO prvi put imao +7, sa koliko je i otišao na pauzu.

U trećoj četvrtini je postepeno rasla prednost "Panate". Boljka koju Crvena zvezda Meridianbet vuče tokom cele sezone pokazana je i na ovom susretu. Drže priključak, imaju priliku da se vrate, ali je ne koriste. To je bio slučaj i sada i, taman kada se pomisli da se dešava, da se vraćaju u utakmicu, desi se greška koju domaći kazne.

Luka Mitrović, dotada najefikasniji akter crveno-belih na meču, je bio primoran da napusti teren zbog udarca u koleno.

Da je u pitanju teža povreda, ovo bi bio veliki hendikep za tim Janisa Sferopulosa u nastavku sezone, jer je Luka najbolji igrač crveno-belih ove godine.

Ipak, ono što može da ohrabri je da je Mitrović napustio parket nakon meča normalnu hodajući, tako da su to sjajne vesti.

Luku svakako sutra očekuju snimanja i dodatni pregledi, ali ostaje nada da je sve bio samo nezgodan doskok i da će odmah ponovo biti na raspolaganju svojoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading